Fotbalul mic se reia in judetul Timis cu 16-imile Cupei Romaniei

TIMIS. Dupa o iarna in care s-a pus mai mult accent pe alegerile de la AJF, castigate fara dubii de fosta si… actuala conducere, fotbalul mic va reveni in prim plan cu partidele din Cupa Romaniei.

CITESTE SI: Probleme cu exproprierile pentru noua descarcare de pe Autostrada Vestului la Timisoara. Proprietarii de terenuri din Timisoara si alte 3 comune, chemati sa faca rectificari in acte 

„Competitia tuturor” a inceput la mijlocul lunii noiembrie cu meciurile din primul tur, la care au participat echipele din „Municipiu” si „Promotie”, au continuat apoi la finele aceleiasi luni, cand au intrat si gruparile din „Judet”.

Asadar, acum suntem in fata turului 3, al 16-imilor de finala, la care vor participa si echipele din Liga 4 (Divizia D). Mai jos, puteti vedea programul partidelor.

Sambata, 5 martie, ora 11
AS Recas – Avantul Topolovatu Mare
Unirea Sannicolau Mare – Progresul Ciacova
Srbianca Ghiuchici – Flacara Parta
Ora 15
Juventus Pischia – Timisul Sag
Steaua Rosie Varias – Phoenix Buzias
Ora 16
VHP Pădureni – Milenium Giarmata

Duminica, 6 martie, ora 11
CS Belint – Cocosul Ortisoara
Autoliv Lugoj – CSM Lugoj
Olimpia Bucovat – CSC peciu Nou
Dacia Carpinis – CSU Vest Timisoara
Ora 15
CSC Ghiroda Giarmata Vii II – Atletico Liebling
Vointa Iosifalau – Vointa Masloc
Vointa Biled – Progresul Gataia
AS Berini – CSO Deta
Viitorul Ionel – Unirea Tomnatic
Ora 16
AS Gelu – CS Comlosu Mare

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.