Noutati :

Fostul prefect de Timis, Mircea Bacala, cere in instanta sa fie numit inspector guvernamental

10 septembrie, 2012 - 01:03 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Fostul prefect de Timis, Mircea Bacala, cel care a fost inlocuit din functie in luna mai, doreste sa devina inspector guvernamental, iar pentru asta s-a adresat instantei de judecata.

Mircea Bacala este nemultumit ca nu i s-a aplicat principiul mobilitatii inaltilor functionari publici, asa cum s-a intamplat in cazul prefectilor si subprefectilor din 2007 incoace.

Prin Hotararea de Guvern din 8 mai 2011 Guvernul a constatat incetarea exercitarii de drept, neurmata de o alta Hotarare de Guvern prin care sa mi se aplice principiul mobilitatii, asa cum s-a aplicat din 2007 incoace. Am facut o adresa la Ministerul Administratiei sa imi comunice de ce nu a urmat o a doua Hotarare de Guvern. Raspunsul a fost ca cererea mea e neintemeiata. Acum ma adresez instantei sa constate daca gresesc eu sau ei si sa mi se aplice principiul mobilitatii. Ca procedura, nu voi da in judecata Guvernul sa ma repuna pe functie ca prefect de Timis, nu sunt absurd, mi se pare normal ca atunci cand pleaca Guvernul sa plece si prefectul„, a declarat Mircea Bacala pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Fostul prefect spune ca nu cere prejudicii materiale, ci doar sa i se plateasca salariul de inspector guvernamental pe care l-ar fi primit in cazul in care ar fi fost numit pe aceasta functie, incepand din luna mai 2012.

Instanta care va judeca acest caz este sectia contencios administrativ din cadrul Curtii de Apel Timisoara, iar primul termen este stabilit in ianuarie 2013.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si eu m-as lupta pentru drepturile mele legale. Foarte bine face!

  2. Sa fie transferat la Botosani pacala,acolo este locul lui.

  3. Acest individ, usor retardat si imcapabil, ar trebui sa isi ia bocceluta si sa o taie in Moldova de unde a venit cu trenul foamei.
    Toti incapabilii si incompetentii isi clameaza drepturile.Aloo, Pacala, ai fost cel mai insinifiant, incompetent si slab prefect pus de mitici la Timis.
    Ma lasa-ne dracului si dute invartindu-te sa nu iti mai auzim de nume.