Forta Bega, echipa tinerelor baschetbaliste din Timisoara, rezultate excelente in circuitul de 3×3 Sport Arena Stretball

TIMISOARA. Determinare si sacrificiu pentru o mare pasiune. Fetele care reprezinta echipa de baschet 3×3 Forta Bega, sunt de neoprit in turnee. Asta si pentru ca iau in serios acest sport pe care il duc la rand de arta.

CITESTE SI: Vom avea iarasi zboruri directe de pe Aeroportul Timisoara spre Tel Aviv. Biletele pornesc de la 50 de euro

A cincea etapa a circuitului national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2023 s-a jucat in weekend, la Iulius Town, pe terenurile amenajate in Iulius Gardens. Competitia care a definit modul in care se joaca baschet 3×3 nu doar in Romania, ci si la nivel global a ajuns la sezonul cu numarul 18, iar Timisoara este primul oras cu excepția Capitalei unde circuitul Sport Arena Streetball programeaza o etapa, dupa perioada pandemica.

Evenimentele marca Sport Arena Streetball sunt adevarate festivaluri urbane de sport, care includ, pe langa meciurile de baschet 3×3, care se joaca pe muzica in permanenta, numeroase activitati pentru toata familia cu tematica principala baschetul. Acestea includ concursuri pentru toate varstele, o zona pentru fani si alte surprize. Se joaca pe mai multe categorii de varsta, de la sub 10 ani (mixt), sub 12, sub 14, sub 16, sub 18, sub 21, Open (seniori) si pana la plus 35 (veterani), atat la masculin cat si la feminin.

O echipa care a „furat din nou spectacolul”forta  este cea locala, Forta Bega.

De remarcat participarea la toate etapele Circuitului National de baschet 3×3 Sport Arena Stretball, a echipei Forta Bega, formata din timisorencele Raluca Stanciu, Raluca Sofican, Raisa Negru, Andrada Udrea, castigatoare la categoria U16 feminin a 3 din cele 5 etape, inclusiv acesta ultima etapa de la Iulius Town. Din echipa a mai facut parte in turneul 4, datorita unei accidentari a capitanului echipei Raluca Stanciu, si Anastasia Semenciuc si ea tot din Timisoara.

Fetele joaca si baschet pe teren normal, cu rezultate bune la CSS Bega, dar participa si la baschet 3×3 in campionatul Federatiei.

Aici insa, in circuitul Sport Arena Streetball ele au facut echipa distincta, doar pentru pasiunea de a juca „baschet de strada” si pentru a se perfectiona tot mai mult.

Petru ele urmeaza etapa finala a acestei competitii care se va de sfasura la Constanta si unde au sansa sa castige titlul de ce amai buna echipa la categoria lor de varsta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Felicitări Forța Bega!! O echipă excelentă pe care o urmăresc constant . Mult noroc la viitoarele meciuri !

  2. Felicitari fetele!! 🥰🥰