Floretistii de la Politehnica Timisoara vor patru medalii la Nationalele de scrima din capitala

TIMISOARA. Scrimerii de la Politehnica Timisoara participa in acest final de saptamana la Campionatele Nationale de floreta, rezervate seniorilor. Sportivii pregatiti de Livius Buzan vor medalii atat in competitia individuala, cat si in cea pe echipe.

Nationalele incep in 16 mai, cu intrecerea feminina, in proba individuala, pentru ca o zi mai tarziu sa fie programat concursul pe echipe. La feminin vor lupta pentru medalii Rebaca Candescu, Ingrid Miti Bikfalvi, Ecaterina Gorobet, Karina Tal si Diana Suta.

Competitiile baietilor vor avea loc in 18 si 19 mai, pe acelasi calendar, mai intai proba individuala si apoi cea pe echipe. Politehnica are doua echipe inscrise in competitie. Prima dintre ele va fi compusa din Benjamin Bodo, Emanuel Candescu, Tom Gombos si Nikitas Gherman. In a doua alcatuire vor fi Eugen Vadaniuc, Felix Dogariu, Mihnea Robanescu si Artiom Cecet.

Avem asteptari foarte mari. Ne dorim sa ne intoarcem cu cel putin patru medalii, doua pe echipe si minimum doua la individual. Speram ca ele sa fie cat mai stralucitoare”, a transmis Adrian Tal directorul executiv al Politehnicii Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.