Firmele timisene, invitate ca vizitatori la FRESKON Salonic 2023

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, invită companiile timișene să participe în calitate de vizitatori la Expoziția Internațională de Fructe și Legume ProaspeteFreskon 2023, organizată în perioada 23 – 25 aprilie 2023, la Salonic, Grecia.

Freskon este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic. Printre companiile participante se numără cooperative, exportatori și importatori de fructe&legume, mașini de ambalare, lanțuri de supermaket, servicii conexe.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr

Evenimentul are loc în cadrul «Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor B2B în cadrul expoziției.

Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)

300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

Termen de înscriere: 3 martie 2023

Relații suplimentare privind procedura de înscriere:

Telefon: 0372 185 285, e-mail: [email protected].

Persoană de contact: Cristina COROIAN, Director Cabinet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...