Noutati :

Firmele din Timis, invitate de CCIAT la o noua misiune economica, in Polonia. Cei mai mari producatori chinezi, prezenti la Expo Varsovia!

8 aprilie, 2016 - 04:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Camera de Comert si Industrie a Varsoviei (Polonia) organizeaza in perioada 6 – 13 iunie 2016 o misiune economica in Polonia, prilejuita de cel mai mare eveniment expozitional si de afaceri ‘Made in China’ din Europa gazduit de Expo Nadarzyn – Varsovia .

China HomeLife Show – lider mondial al expozitiilor de produse fabricate in China se organizeaza in fiecare an in noua tari ale lumii: Africa de Sud, Brazilia, Egipt, Iordania, India, Kazahstan, Polonia si Turcia. Evenimentul atrage anual peste 6000 de producatori din China si peste 80.000 de cumparatori din pietele emergente.

Domeniile prezente la expozitie acopera o gama variata de produse: textile si articole de imbracaminte; materiale de constructii si amenajari interioare si exterioare; auto si piese de schimb; echipamente si masini pentru industria chimica, ambalaje si industria alimentara; articole electrocasnice si de uz casnic; echipamente IT, echipamente electrice si corpuri de iluminat; mobilier; artizanat si suveniruri.

Timp de trei zile, China Homelife Show devine locul unde importatori, comercianti cu ridicata si consumatori pot intalni si face afaceri cu cei mai importanti si de incredere producatori chinezi.

Conform graficului propus de CCI Varsovia, fiecare firma romaneasca va putea participa la minim 16 intalniri ‘Business 2 Business’ cu cei peste 1000 de expozanti chinezi cat si la seminarii de informare „Cum sa faci afaceri cu China”.

CCIA Timis faciliteaza participantilor:
– Intrarea si vizitarea gratuita a expozitiei
– Intalniri de afaceri cu expozantii
– Cina festiva (oferita de organizatorii expozitiei)
– Asistenta pe durata deplasarii.

Data limita de inscriere: 15 aprilie 2016.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Fumoasa abordare totusi lucrurile nu se opresc aici. Totusi ma bucur ca s-a abordat acest subiect. „Add to bookmark pentru acest site deoarece vreau sa revin ulterior, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com