Noutati :

Firmele din Serbia, interesate sa colaboreze cu parteneri din judetul Timis. CCIAT organizeaza un nou parteneriat de afaceri

19 mai, 2016 - 12:10 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Belgrad organizeaza vineri, 20 mai 2016, intre orele 11 si 14, in Sala Timis a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, un Parteneriat de afaceri Romania-Serbia, in cadrul expozitiei Universul Casei Tale & Expo Mobila 2016.

Delegatia oamenilor de afaceri din Republica Serbia este compusa din reprezentanti a 14 companii din domeniile: constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale, materiale de constructii, design si arhitectura urbana, prelucrarea lemnului, comert cu ridicata, lucrari de instalatii electrice si servicii conexe, podele si parchet masiv, imobiliare – interesati de o colaborare de lunga durata cu parteneri din judetul Timis.

Delegatia CCI Belgrad este condusa de dl. Svetozar Krstic – Director executiv .

Din delegatia camerala mai fac parte: Ljiljana Brajovic – Secretar Asociatia pentru Constructii si Servicii Utilitare; Jelena Ivankovic – Director Centrul pentru Politici Economice, Fiscalitate si Statistica a Afacerilor; Vera Tosic – consilier superior; Ljiljana Urosevic – consilier.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...