Firmele care au facut lucrari de mantuiala la drumurile din Timisoara sa nu mai capete contracte timp de 1 an!

Se vor prezenta la licitatii doar cu certificate de buna executie! Fara document nu se vor mai putea inscrie sa primeasca vreun contract pentru reabilitari de drumuri in Timisoara timp de 1 an. Este vorba de un proiect propus de primarie.

Lucrarile proaste facute in acest an la drumurile din oras i-au nemultumit pe reprezentantii Primariei, cei care au organizat licitatiile si le-au incredintat firmelor contractele.

Din acest motiv, viceprimarul Sorin Grindeanu propune un proiect de hotarare prin care fiecare firma, care a realizat lucrari de proasta calitate in oras, sa nu mai aiba dreptul de a participa la licitatii vreme de un an.

In acest moment noi, Primaria Timisoarei, emitem un certificat de executia a lucrarilor din Timisoara, dar care nu are nicio relevanta. Am propus ca toti cei care nu au acest certificat sa nu aiba dreptul de a mai realiza lucrari in oras timp de 1 an de zile„, spune Grindeanu.

Conform noului proiect, firmele care nu au mai lucrat cu primaria nu mai sunt defavorizate. Potrivit proiectului, ce va intra in plenul de astazi al Consiliului Local, fiecare oferta ar fi evaluata in procente astfel: pretul sa reprezinte 50 % din punctajul final, durata lucrarii, 40 de procente, garantia, 10 procente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. pai faceti altfel: plata lucrarii dupa 6luni-1 an si in caz ca lucrarea se dovedeste ca nu e buna (se crapa asfaltul, se taseaza etc), nu platiti.