Noutati :

Firme timisene au fost prezente la Targul de Inovatii, Cooperare si Antreprenoriat INOCOOP Zrenjanin

30 august, 2016 - 03:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

In perioada 25 – 27 august 2016, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a fost prezenta la Zrenjanin (Serbia), cu ocazia celei de-a XVII-a editii a Targului de Inovatii, Cooperare si Antreprenoriat INOCOOP, adresat producatorilor din toate domeniile de activitate si avand ca obiectiv principal promovarea productiei profitabile, a inovatiilor si cooperarii, dezvoltarea antreprenoriatului cat si dezvoltarea interregionala si transfrontaliera.

Manifestarea expozitionala este organizata in fiecare an de Camera Regionala Economica Zrenjanin, Asociatia Generala a intreprinzatorilor din Zrenjanin si Centrul Turistic al Orasului Zrenjanin.

Delegatia de afaceri a CCIA Timis a fost formata din reprezentanti a 6 firme timisene care si-au expus produsele si serviciile specifice, in domeniile: cercetare aplicativa in domeniul sudurii si incercarilor de materiale; cercetare-dezvoltare in agricultura / obtinerea de soiuri si hibrizi cu potential de productie superior; proiectare si arhitectura;  servicii turistice integrate; gestionare centru de agrement; agentie de publicitate.

Dupa deschiderea oficiala a expozitiei, a avut loc seminarul de prezentare a potentialului economic si turistic al judetului Timis, sustinut de Rodica Olinic – consilier Relatii Publice CCIAT si Andrei Toderas – reprezentant ULTRAMARIN Timisoara. Firmele timisene participante si-au prezentat apoi obiectul de activitate si interesul de afaceri pe piata din Serbia.

La seminar a participat, alaturi de conducerea Camerei Regionale Economice Zrenjanin, Vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Serbiei care a reiterat dorinta de consolidare si promovare a relatiilor de colaborare dintre cele doua tari.

In cele trei zile de expozitie, standul CCIA Timis a fost vizitat de Prim Ministrul Provinciei Vojvodina, de Primarul Orasului Zrenjanin, de ministrul consilier al Ambasadei Romaniei la Belgrad, de reprezentanti ai camerelor de comert din Kikinda, Pancevo si Uzdice cat si de numeroase firme interesate de colaborari cu omologii romani.
Agentii economici timiseni au beneficiat de participare gratuita la expozitie in cadrul relatiilor de parteneriat dintre CCIAT si CRE Zrenjanin.

„Anul acesta am organizat cea de-a 17-a editie a targului INOCOOP. Sunt 250 de firme prezente, in cele peste 80 de standuri. Datorita faptului ca numarul de standuri se mareste de la an la an, la fel si cel al expozantilor, putem spune ca evenimentul este unul de succes, lucru care nu poate decat sa ne bucure. Targul este unul international si, ca de obicei, avem expozanti din strainatate. As dori sa mentionez in primul rand firmele din Romania, mai exact din judetele Timis si Caras-Severin”, a declarat Diniku Vojin, reprezentant al Camerei de Comert din Zrenjanin.

Nu doar numarul expozantilor a crescut fata de editia precedenta a evenimentului, ci si cel al vizitatorilor, care a ajuns in acest an la peste 3000 de persoane.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...