Final de drum pentru Ripensia Timisoara in Cupa Romaniei

TIMISOARA. Din nou revelatie in competitia KO, Ripensia a jucat cu mult curaj in fata revelatiei din Liga 1, Viitorul Constanta. In cele din urma, oaspetii s-au impus, dar cu greu in fata unei echipe ce s-a ridicat la nivelul adversaului desi joaca doar in Liga 4 Timis.

Dupa un inceput de joc in care cele doua echipe s-au tatonat, Viitorul avea sa deschida scorul la prima faza mai periculoasa. A fost atunci o „libera”, urmata de un corner, iar Miselaricu punea capul cu folos la o centrare perfecta. Ripi a avut apoi momente bune in joc, a evoluat fara teama, dar nu a avut clarviziune in fata portii adverse, desi Mediop in mai multe ocazii si Nanu, nu au gasit solutii ideale la finalizare.

In partea secunda se joaca la ambele portii. La sansele Viitorului, Ripensia a raspuns si ea, dar la fel ca in prima repriza, fara sa se vada pe tabela de scor. Pe final, elevii lui Cosmin Stau au avut si o bara prin Toma, dar mai mult nu s-a putut. In prelungirile partidei, Tanase a marcat golul desprinderii din penalty. Viitorul merge mai departe, in timp ce Ripi paraseste competitia cu fruntea sus, obtinand maximum din ce a putut sa obtina din acest sezon al Cupei.

Ripensia – Viitorul 0-2 (0-1)

Ripensia: Radulescu – Popa (c), Zaluschi, Francescu, Toma, Briciu, Pascaleanu, Ungureanu, Blanaru, Mediop, Nanu. Au mai jucat: Hertanu, Luca, Trifu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.