Noutati :

Festivalul Fisart, din nou la Timisoara! Unde poti admira o multime de opere ale artistilor? FOTO!

12 iulie, 2017 - 02:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Parteneriatul dintre Aquatim si organizatorii festivalului de arta stradala Fisart, Fundatia EnduRoMania si Facultatea de Arte si Design din Timisoara, continua si in anul 2017. Saptamana aceasta, un grup de artisti vizuali internationali lucreaza la Statia de tratare Urseni, din cartierul timisorean Ciarda Rosie, in cadrul editiei a saptea a festivalului Fisart.

Interventiile artistice din incinta statiei de tratare cuprind lucrari inedite de arta murala, realizate pe suprafete generoase, cum ar fi rezervoarele de inmagazinare a apei sau fatade ale cladirilor industriale dezafectate. Acestea vor putea fi vizionate la statia de tratare, vineri, 14 iulie, intre orele 10:30 si 12:30, si pe site-urile si paginile de Facebook ale partenerilor evenimentului. La prezenta sesiune Fisart contribuie artistii Amaia Arazzola, Ekaterina Bunits, Daniela Carvalho, Karina Hossack, Momo (Cristian Blanxer), Lauro Samblas si Txemy (Ignacio Basualto).

Pentru viitoarele sesiuni de lucru Fisart, Aquatim a pus la dispozitia artistilor si spatii cu acces facil pentru publicul larg. Organizatorii Fisart 2017 si Aquatim continua astfel o colaborare de succes, destinata, in final, orasului si comunitatii locale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...