Noutati :

Festivalul Bega Bulevard se intinde pana la Parcul Copiilor. Ne asteapta 3 zile de sarbatoare pe malul Begai! Vezi de cand!

14 august, 2012 - 09:50 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. S-a stabilit in sfarsit data in care se va tine Festivalul Bega Bulevard si celebra Cursa a Ratustelor. Reprezentantii Primariei Timisoara au amanat evenimentul din luna iunie pana in luna septembrie si au decis sa mareasca locul de desfasurare.

Cea de-a cincea editie a festivalului va avea loc in zilele de 7, 8 si 9 septembrie. Ne asteapta, asadar, 3 zile de sarbatoare, Cursa Ratustelor, tot felul de actiuni culturale, sportive si concerte. In plus, reprezentantii Primariei promit ca vor pune in valoare canalul navigabil al Begai.

„Raman zilele de 7, 8 si 9 septembrie pentru Bega Bulevard, Cursa Ratustelor, vom avea mai multe manifestari, o sa ii dam o tenta mai importanta legata de navigabilitatea Begai. Festivalul se va intinde de la Flora pana la Parcul Copiilor, pe malurile Begai. O sa incercam sa deschidem si accesul pe sub podul Michelangelo, sa se treaca in Parcul Copiilor”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Programul complet pentru Festivalul Bega Bulevard 2012 il vom afla la sfarsitul acestei saptamani sau, cel mai tarziu, la inceputul saptamanii viitoare. Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro pentru a afla primii cum vor arata cele 3 zile de festivalInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...