Noutati :

Festival la Castel! Seri culturale la Mosnita Noua cu muzica gospel din Nigeria, dansuri bulgaresti si folclor romanesc

23 octombrie, 2013 - 10:41 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMIS. Un festival de diversitate culturala, prin se care urmarete promovarea diferitelor tipuri de culturi din zona de Vest a tarii, prin implicarea societatii civile si sprijinirea reinsertiei victimelor traficului de persoane aflate in asistenta ONG-urilor specializate va avea loc la complexul Castel Mosnita Noua in perioada 31 octombrie – 1 noiembrie.

Parteneri in cadrul acestui eveniment sunt Centrul Regional Timisoara – Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Asociatia Cultural Educativa Tudor , Asociatia Generatie Tanara Timisoara si AIDROM Timisoara.

In fiecare din cele 2 zile, incepand cu orele 18.30, in incinta Salonului Vienez al Complexului Castel Mosnita Noua, vor avea loc diverse manifestari culturale: concert de muzica gospel sustinut de artisti din Nigeria, momente de folclor romanesc, orchestra de tambaluri, dans popular bulgaresc, muzica usoara – Simona Ilioni Loga, concert pian si canto – Diana Popa Vasiu, teatru, film documentar.

Deoarece in data de 18 octombrie a fost  Ziua Europeana de Lupta Impotriva Traficului de Persoane, iar Asociatia Generatie Tanara Timisoaran si AIDROM Timisoara asigura asistenta victimelor acestui fenomen, vor fi prezentate, intr-un  pliant, cateva cazuri sub forma de poveste, cu marturiile victimelor, publicul participant la eveniment avand posibilitatea sa cunoasca ma bine aceste fenomen si consecintele la nivelul victimelor si sa doneze fonduri pentru aceste cazuri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...