Noutati :

Femeile antreprenor din Timisoara au lansat licitatia de proiecte care vor fi finantate din fondurile colectate la Balul Sperantei 2011

17 mai, 2011 - 04:32 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: ECONOMIC
0

Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania

TIMISOARA. Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania a lansat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, licitatia de proiecte care vor fi finantate din fondurile colectate la editia din acest an a Balului Sperantei.

Cea de-a XIII-a editie a acestui eveniment monden si caritabil va fi organizata in ultima vineri a lunii octombrie, iar pana atunci se asteapta proiectele care vor „concura” la obtinerea finantarii.

Pentru a fi eligibile si a ajunge in procedura de selectie, proiectele trebuie sa fie legate de sanatate, educatie, probleme sociale, culturale si obstesti, iar data limita pana la care pot fi depuse la secretariatul Asociatiei Femeilor Antreprenor din Romania, aflat pe str. Jiul, nr. 2, in cladirea Pasmatex, este 1 octombrie 2011.

„Dorim sa anuntam ca Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania, cu sedul la Timisoara, a infiintat Fundatia „Speranta pentru voi”, care se ocupa de proiectul constructiei Caminului de batrani de la Giroc. Acest proiect se afla in faza avizelor PUZ”, a precizat Rodica Suba, vicepresedinta AFAR.

In acelasi context, s-a mai anuntat cu mandrie ca, recent, Maria Grapini, presedinta in exercitiu a AFAR, a fost aleasa, in acest an, „Ambasadorul antreprenoriatului feminin din Romania” de catre un juriu national al Agentiei pentru IMM-uri si ca va vorbi despre cariera la Conferinta Coalitiei Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Romania, care va avea loc la inceputul lunii viitoare la Galati.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...