Fast-food inchis a doua oara in nici jumatate de an de inspectorii OPC de la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Descindere a comisarilor de la Protectia Consumatorului de la Timisoara in Lugoj.

CITESTE SI: Se lucreaza la trecerea peste calea ferata de la Giarmata pe drumul largit la 4 benzi ce leaga Timisoara de Autostrada Vestului. Masinile vor circula pe o ruta deviata. Foto 

Inspectorii OPC au mers la un fast-food pe care il mai inchisesera o data in luna mai din cauza mizeriei si a problemelor gasite in incinta.
Cei de la Protectia Consumatorului au avut parte de o repetare a istoriei. Cand au trecut pragul localului, au avut un deja vu.
SC LARISASTYL SRL Punct de lucru Lugoj, jud. Timis, str. I. Huniade nr. 5 – fast food ISKENDER KEBAB
Abateri: mobilier si ustensile deteriorate, neprofesionale, aparat shawarma cu elemente rupte, desprinse. Materii prime pastrate in ambalaje din plastic fara elemente de identificare caracterizare necesare determinarii conformitatii acestora, nerespectare conditii de pastrare-depozitare recomandate de producator, intreg spatiu neigienizat existand insecte vii (muste) asezate pe suprafete si produse. Spatiu de depozitare a materiilor prime impropriu, in aceeasi spatiu existand in functiune masina de spalat rufe si carpe intinse pe sarma la uscat. Bauturi racoritoare si legume depozitate direct pe paviment. Cantar de buzunar utilizat in activitatea prestata. Spatii de refrigerare si congelator neigienizate corespunzator, deteriorate, cu depuneri de murdarie in interior si pe elementele de imbinare-chedere. Nu exista informare asupra alergenilor, aditivilor si valorilor nutritionale.
Au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, respectiv 1 AVERTISMENT si 3 AMENZI in cuantum de 18.000 lei  
Au fost dispuse urmatoarele masuri complementare:
– Oprire definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor neconforme in cantitate de peste 23 kg 
– Oprire temporara a prestarii serviciilor pana la remediere 
– A fost propusa inchiderea temporara a unitatii pe o perioada de cel mult 6 luni„, transmite Alin Gubandru, Comisar sef CRPC Regiunea Vest.
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Daca era fast foodul usrului acum postaci pop-gay ne-ar fi explicat ca greaua mostenire este de vine, ca shaormeria lu robu e mai nasoala, ca cine nu serverste muste la fast foodul lor tine cu rusii, ca trebuie investiti toti banii in studii de fezabilitate si nu in ultimul rand ca in ultimi 3 ani clientii ai mancat muste cu respect.

  2. A doua oara cand aceasta cocina de porci este controlata trebuia inchisa definitiv nu venit cu propunere de inchidere de cel mult 6 luni

  3. Exact ca în inspecțiile din așa numitul Învățământ. Dacă nu dai șpagă, ți se inventează muște pe căciulă. Toți jegoșii fac inspecții, în general, în România.