Noutati :

Fashion Show la Iulius Mall: anul acesta se poarta culorile vii si tinutele lejere! GALERIE FOTO!

8 martie, 2012 - 09:43 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Hainele in culori vibrante, puternice, care atrag privirile prin eleganta si simplitatea designului ca o adevarata arhitectura vestimentara au fost protagonistele serii de 8 martie la Iulius Mall.

Un spectacol plin de culoare si eleganta a fost pus in scena la demisolul complexului comercial, acolo unde au avut loc programe pentru cei mici, precum si o prezentare de moda.

Protagonistele evenimentuluiau fost artivolele vestimentare propuse de mai multe magazine din centrul comercial timisorean. Tendintele sezonului primavara-vara, in materie de vestimentatie, incaltaminte si accesorii au fost prezentate timisorenilor. Rosu aprins, blugi negri, tricouri semimulate pe corp, lenjerie si alte aspecte ale tinutelor pe care le vom purta in 2012 au facut din zona Sarra Blu a Iulius Mall cea mai cautata parte a complexului comercial. Nici pijamalele si lenjeria de corp nu au lipsit din tinutele prezentate.

Si parintii au avut parte de o zi speciala! Prichindeii de la Palatul Copiilor si de la cateva scoli din Timisoara le-au pregatit o surpriza muzicala, un program de cantece si dansuri.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor