Noutati :

Facultatea de Stiinte Juridice a UVVG Arad -„Ius est ars boni et aequi” –  dreptul este arta binelui si a echitatii

27 iulie, 2022 - 10:56 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

Ce pot avea în comun magistrații, atașații diplomatici, lichidatorii și executorii bancari, spre exemplu? Facultatea de drept.

Științele juridice deschid calea spre mai mult de 100 de profesii, conform COR, (https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-juridice/drept/), printre care cele amintite mai sus.

Dreptul, cum este cunoscut din cele mai vechi timpuri, formează profesioniști în aproape toate domeniile, structurează gândirea și te ajută să știi unde, dar mai ales ce să cauți ca să obții rezultatul scontat.

Nu toți absolvenții devin avocați sau notari, dar conform clasificării ocupațiilor din România, mai mult de 100 de funcții din mediul privat și de stat pot fi ocupate având la bază studiul științelor juridice.

U.V.V.G. Arad propune absolvenților de liceu, cu diplomă de bacalaureat, studiile de licență cu durata de 4 ani, iar absolvenților de drept, master, în domeniul penal – Instituții de Drept Penal și Procesual Penal și civil – Instituții de Drept Civil și Procesual Civil.

Profesorii facultății sunt practicieni ai dreptului, care vor împărtăși studenților atât aspectele teoretice cât și practica judiciară.

Înscrierile se pot face până în data de 29 iulie, pe adresa admitere.uvvg.ro , sau la sediile din Arad (Rectorat) și la filiale.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...