Noutati :

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din Timisoara ofera locuri gratuite olimpicilor

6 iunie, 2011 - 09:59 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
1

FEAA ofera, in acest an, 40 de locuri bugetate elevilor care au castigat olimpiadele nationale  la materiile: economie, turism – alimentatie, informatica aplicata, matematica, automatizari, telecomunicatii, administrativ si geografie din zona de vest a tarii.

Absolventilor de clasa a XII, olimpici, din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Arad si Bihor, le-au fost trimise invitatii personale de a se alatura unei echipe puternice si de a studia la o facultate de prestigiu din Romania.

„Olimpicii care vor alege sa studieze la FEAA vor putea beneficia de cazare gratuita in unul dintre caminele facultatii, in primul an, bursa de merit si o bursa de studiu in una din cele 250 universitati de prestigiu din Europa, partenere ale FEAA”, spune decanul FEAA, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul  Universitatii de Vest din Timisoara are in acest an  urmatoarele specializari: Contabilitate si informatica de gestiune, Economia comertului, turismului si serviciilor, Economie agroalimentara si a mediului, Economie generala si comunicare economica, Economie si afaceri internationale, Finante si Banci (Romana), Finante si Banci (Engleza), Informatica Economica, Management (Romana), Management (Franceza), Marketing.

O diploma obtinuta la FEAA inseamna o recunoastere internationala, o recunoastere a calitatii si a excelentei profesionale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Anul acesta (2011) am participat la olimpiada nationala, hunedoara, si am obtinut locul III pe profilul turism si alimentatie, clasa a XI -a. As vrea sa stiu daca peste un an se mai vor oferi locuri la facultate. Multumesc