Expo Mobila deschide calendarul expozitional 2024 al CCIAT, la Timisoara

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la prima ediție din acest an a EXPO MOBILA TIMIȘOARA care va avea loc în perioada 15 – 18 februarie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește un număr important de producători români, din Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca, Timișoara și județul Timiș, dar și din Republica Moldova și Spania, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. Prezentă pentru a treia oară în expoziție, reprezentanța unei firme producătoare din Spania expune spre vânzare o multitudine de modele de fotolii, canapele și colțare modulare care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație, acordând reduceri generoase de până la 50%.

Prima ediție a EXPO MOBILA TIMIȘOARA prezintă întreaga varietate de piese de mobilier pentru apartament, casă la curte sau birou – multe unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, paturi și saltele cu functionalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor, cât și o multitudine de canapele în tendințele anului.

Publicul larg și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier, vor avea multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA: zeci de stiluri (clasic, modern) și variate tipuri de modele și design; preţuri de producător potrivite pentru toate bugetele; consiliere pentru alegerea celor mai bune piese de mobilier; achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Pe întreaga perioadă a EXPO MOBILA TIMISOARA, vor avea loc campanii promoționale și se vor acorda discount-uri importante.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

Intrarea este liberă.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Pînă si mobila (alea vechio austriece) e – cat de cat – un activ real fata de NFT & saa alte rahaturi din ultimu deceniu 🙂
    Mda… si unii au ff multe pădure => afaceri in stil mare ! Teoretic , of course