Noutati :

EXCLUSIV! Singura avocata din Romania care a implinit 100 de ani va fi celebrata la Baroul Timis

6 ianuarie, 2014 - 09:15 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: JUSTITIE
5

TIMISOARA. Nici nu s-a incheiat bine perioada sarbatorilor de iarna, ca avocatii din Timis au si inceput pregatirile pentru organizarea unui eveniment cu rezonanta nationala.

Este vorba despre aniversarea cu fast a celei mai varstnice avocate din Romania, care la data de 1 ianuarie 2014 a implinit venerabila varsta de 100 de ani!

Conform statisticilor noastre, doamna Rella Feller, care a activat in Baroul Timis peste 50 de ani si este pe lista avocatilor pensionari de la noi, a implinit frumoasa varsta de 100 de ani! Inca nu stim foarte exact, m-ati luat prin surprindere, abia am trimis pe cineva la arhiva sa-i caute dosarul. In orice caz, joi o vom celebra pe cea mai varstnica avocata din Romania”,  a declarat  pentru opiniatimisoarei.ro Valeriu Rauta, decanul Baroului Timis.

Evenimentul se anunta unul de protocol aniversar maxim, motiv pentru care conducerea Casei de Asigurari a Avocatilor a si alocat o suma de bani pentru organizare.

Am discutat despre organizarea acestui aveniment in cadrul Consiliului de administratie al Casei de Asigurari a Avocatilor, Filiala Timis, si am decis sa alocam o anumita suma de bani pentru ca avocatii din Timis sa-si sarbatoreasca cea mai varstnica colega. Doamna Rella Feller a implinit deja 100 de ani si este, cu siguranta, cea mai varstnica avocata in viata din Romania”, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro avocata Carmen Obarsanu, membru in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari a Avocatilor, Filiala Timis.

Intalnirea avocatilor din Timis cu cea mai varstnica avocata din Romania se va organiza, joi, la sediul Baroului Timis, ocazie cu care doamnei Rella Feller i se va decerna o diploma aniversara.

Asemenea evenimente urmeaza sa devina o permanenta la Baroul Timis, decanii autentici ai avocaturii banatene urmand sa fie celebrati, la implinirea unor varste venerabile, de colegii lor mai tineri…Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ii dorim doamnei colege multa, multa sanatate, fericire si asteptam ca joi sa ne spuna secretul tineretii sale spirituale
    O s-o rog sa ne spuna care este diferenta dintre justitia anilor 50-60 cind dinsa profesa si justitia din ultimii ani

  2. un gest care mai scoate baroul timis din anonimatul mandatului Rauta

  3. Pai si Paula Iacob?!?

    • Pai dumneaei a ratat celebrarea. Poate la 150 o serbam si pe dumneaei, ca mult nu mai are de asteptat…

  4. Cei din ziua de azi nu mai apuca din cauza stresului! Nu mai stiu unde sa ascunda banii, pe cine sa mai fure, pe cine sa mai fraiereasca! Caracterul d-nei, sint sigura ca este de calitate ! Pe vremea aceea ajungeau pe inteligenta lor avocati si nu pe banii dati sau pe pile!