EXCLUSIV! Pe cate case au pus mana clanurile de tigani din Timisoara? Vezi cate proprietati au familiile bogate de romi in Mica Viena! Carpaci are 144 de proprietati. FOTO!

TIMISOARA. Vile superbe, case boieresti ori palate, adevarate bijuterii arhitecturale, au cazut rand pe rand in mainile mai multor clanuri tiganesti care au transformat Mica Viena in Marele Kitsch. Situate in cele mai frumoase zone centrale ale orasului, acestea au fost in mare parte transformate de noii proprietari, care le-au adaugat placi de marmura si ornamente incarcate din lemn si piatra, strajuite de turnuri impresionante. De un rafinament greu de explicat.

Dornici sa-si etaleze bogatia adunata prin tari straine, mai multe familii de romi au decis la sfarsitul anilor 90 sa cumpere proprietati in cele mai elegante cartiere ale Timisoarei. Conditiile erau clare: sa fie cladiri istorice, impunatoare si sa fie la bulevarde  ori strazi principale pentru a sta in centrul atentiei.


Metodele prin care au pus mana pe majoritatea caselor sunt deja de notorietate.
Puneau ochii pe cate o cladire, cumparau cu bani frumosi primele apartamente, apoi le faceau viata un calvar vecinilor care se incapatanau sa nu-si vanda locuintele. AU fost situatii in care oamenii erau hartuiti, chinuiti cu petreceri monstruoase ori reprize interminabile de scandaluri, amenintati cu bataia si chiar cu moartea. Pana cand cedau. Satui, le ofereau spre vanzare apartamentele tiganilor si plecau.

In alte cazuri, multe la numar, deveneau peste noapte, cu ajutorul functionarilor corupti si a actelor falsificate, mostenitori ai fostilor proprietari, in general etnici germani, pe care insa nimeni nu i-a vazut vreodata la fata. Si iata ca s-a ajuns in situatia ca mai multi copii bolnavi sa fie scosi in strada, iar un corp de cladire al Spitalului de Copii din Timisoara sa intre in proprietatea unui tanar de etnie roma caruia i s-a retrocedat cladirea pentru ca a dovedit in instanta ca el este proprietar cu acte in regula.

Topul strazilor preferate de romi pentru achizitii imobiliare in Timisoara!

Dupa numarul de proprietati pe care le au intr-o zona sau alta a centrului Timisoarei, putem face si un top al preferintelor clanurilor de romi.

De departe, preferatul acestora ramane bulevardul C.D. Loga, una dintre cele mai frumoase strazi ale orasului. Aceasta este urmata indeaproape de Mihai Viteazu si Calea Dorobantilor, apoi strada Mihai Eminescu, Splaiul Tudor Vladimirescu si bulevardul Take Ionescu.

Dar cate proprietati au clanurile de tigani avuti din Timisoara? Opiniatimisoarei.ro a numarat deja cateva sute.

Numai clanul Carpaci are 144 de proprietati in Timisoara.

Cel care a evacuat Sectia TBC a Spitalului de Copii din Timisoara in urma cu cateva zile, Vladimir Carpaci , zis Pipi, fiul lui Dulcea,  tatal sau care s-a stins nu demult, are nu mai putin de 37 de proprietati in Timisoara.

Vladimir Carpaci are 19 cladiri de locuit, 17 terenuri intravilane, 1 garaj si 14 parcari. Tanarul are proprietati pe Bd Mihai Eminescu, pe strada Cluj, pe Paris, pe Splaiul Tudor Vladimirescu si in Calea Dorobantilor. Pe strada Cluj la nr. 9A are un teren intravilan de peste 150 mp, pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 6 are un teren intravilan de 130 mp, subsol sidemisol de alti aproape 100 mp, apoi un alt teren intravilan de cam 200 mp si mai multe corpuri de cladire carora li se adauga boxe si garaj. Pe strada Paris la nr. 13, Vladimir Carpaci detine un teren intravilan de 100 mp si o cladire tot de 100 mp.
In Splaiul Tudor Vladimirescu la nr 16, Vladimir Carpaci mai are niste terenuri si imobile.

Nonu Carpaci are si el 17 proprietati dintre care 6 cladiri de locuit, 6 terenuri intravilane si 5 subsoluri sau anexe.
Pe bulevardul Loga la nr 33 are un teren de 100 mp, o cladire de peste 100 mp, cu subsol si demisol.
Nonu Carpaci mai are in proprietate un teren de aproape 400 mp in Calea Dorobantilor nr. 60 si o cladire. Pe strada Ispirescu la nr. 5, Nonu Carpaci mai are un teren de peste 200 mp si un imobil de 100 de metri patrati.
Averea sa mai numara un alt teren de aproape 700 mp pe bulevardul Take Ionescu nr. 53, o cladire de mai bine de 200 mp cu mansarda, cu anexa si subsol locuibil de 100 mp. Pe acelasi bulevard, la nr. 49, Carpaci mai are un imobil de aproape 100 de mp.
Pe strada Ecaterina Teodoroiu la nr. 8 Nonu Carpaci mai are un teren de peste 700 mp, iar in Calea Aradului un hectar.

Cu proprietati scumpe se pot lauda si alti membri ai clanului Carpaci.  Covaci si Mandita Carpaci au 7 proprietati pe bulevardul Loga si una pe bd. Victor Babes. Pe CD Loga nr. 8, acestia au 3 apartamente, o parte dintr-un al patrulea, si sunt coproprietari la alte doua, alaturi de Zina Stanciu si Viorica Iacob. Totodata pe Loga la nr. 10 Vladimir Carpaci are un apartament, iar Angelica Carpaci unul. Pe bulevardul Loga la nr. 12 proprietar este Covaci Grefier, iar la nr. 14 Stancu Trifu. In Loga nr. 16 avem inca un Carpaci – Ionica Carpaci.

Clanul Carpaci cuprinde mai multe familii purtand acelasi nume si chiar membri cu prenume identice. Cei care n-au avut bani de Loga si nu se numara printre bastani, au proprietati in alte zone ale Timisoarei. Spre exemplu, Ana si Bratica Carpaci detin o proprietate oe strada Diaconu Coresi nr. 1. Anica, Solomon, Rodica si Stefan Carpaci au o casa pe strada Emil Zola 161 A. Mula si Brancu Carpaci au un imobil pe strada Cluj la nr. 9A, Calin Carpaci are 3 case pe strada Frunzei: nr 39, 47 si 49. Maria si Constantin Carpaci stau pe Lidia 24, iar Cornel Carpaci pe gen Berthelot 6. Covaci Carpaci are o casa pe strada Scolii nr. 4, in vreme ce Dorin si Rodica Carpaci au casa pe strada Palmierilor nr. 3. Dosan si Elena Carpaci au si ei o casa pe strada Divizia 9 Cavalerie la nr. 51, iar Lenuca si Dragomir Carpaci au doua apartamente pe strada Vasile Lupu.
Pe alt bulevard indragit de tigani in Timisoara, bulevardul Mihai Viteazu, Elena Carpaci detine imobilul de la nr. 22, iar Elena si Nicolae Carpaci au si ei o proprietate in strada Iuliu Grozavescu nr. 23.
Pe Splaiul Nicolae Titulescu la nr 1 este proprietara Elena Marfeta Carpaci, iar pe strada Islaz 49 figureaza Gheorghe si Lenuta Carpaci. Pe strada Victor Babes la nr. 8 sunt stapani Gheorghe si Maria Carpaci, iar Gradu Carpaci are un imobil pe strada Oltul la nr. 17.
Ioan si Ana Carpaci sunt proprietarii a doua apartamente pe strada Iosif Vulcan nr. 11, dar au si o casa pe strada dr. Ioan Bontila nr. 20.
Pe strada Vasile Lupu nr 4, alti membri ai familiei Carpaci: Ion si Daniela Carpaci.
Un Ion Carpaci este proprietar pe bulevardul Brancoveanu la nr. 132, iar un alt Ion Carpaci are imobilul de pe strada Coriolan Baran la nr. 14.
Iuliana si Ion Carpaci sunt proprietari pe strada Stephenson George nr. 7. Iar in strada Comarnic, la nr. 1 au un imobil Joita si Sandica Carpaci.

14 apartamente de pe strada Ady Endre nr. 3 au un singur proprietar: Lamaita Carpaci.

Luminita Carpaci este stapana pe strada Rusu Sireanu la nr. 52, in vreme ce Mandita si Bratian Carpaci au un imobil pe strada Ofcea nr. 10.

Marcel si Ion Carpaci detin casa de pe strada Crisan la nr. 5, iar pe bulevardul Mihai Eminescu la nr. 6,  Maria Carpaci are 2 apartamente, carora li se adauga o casa pe strada Petre Ispirescu, un imobil de pe bulevardul CD Loga la nr. 40 si 10 apartamente tot pe Loga, la nr. 40 A.
O Maria Carpaci are un teren pe strada Mosnita Noua, iar o alta Maria Carpaci pe strada Virtutii nr. 4.
Loga nr. 3 si strada Gheorghe Doja nr. 17 sunt ale lui Nicolae Carpaci. In vreme ce un tiz al sau, asadar un alt Nicolae Carpaci are un imobil pe strada Rusu Sireanu 34.
Pedone Carpaci are o cladire pe strada 16 Decembrie 89, la nr. 7, iar Selvina Carpaci pe strada Virgil Madgearu 36. Stefan si Elena Carpaci au o proprietate pe strada Emile Zola nr. 174, iar Trifu Carpaci pe strada Pestalozzi nr. 6.
Trifu Carpaci are pe 16 Decembrie 1989 trei apartamente, 4 garaje si 2 magazii la demisol.
Iar Zlato Carpaci detine si el 2 apartamente pe strada Academician Alexandru Borza (fosta Trandafirilor), nr. 6.

In total, clanul Carpaci are 144 de proprietati in Timisoara constand in vile, case, apartamente, terenuri, garaje, diferite spatii.

Un alt reprezentant de seama al familiilor de tigani din Timisoara, Mihai Stroia are 6 masini si 2 case, teren intravilan de peste 150 mp si un imobil de aproape 100 pe Calea Dorobantilor nr. 20. De asemenea, mai multe parcele de teren si cladiri insotite de locuri de parcare.

Cel mai bogat tigan din Timisoara n-are nici dupa ce bea apa. Ionelas nu are nicio proprietate

Desi faimos si recunoscut drept cel mai bogat rom din Timisoara, Sander Ionel, zis Ionelas, despre care se spune ca ar avea o avere de peste 100 de milioane de euro si ca este unul dintre artizanii mafiei imobiliare tiganesti, pare sarac lipit pamantului.
Arestat in mai 2010, Ionelas Carpaci a fost acuzat ca, in perioada ianuarie 2006 – februarie 2008, a fost beneficiarul a doua dispozitii de restituire a unor imobile din Timisoara, ambele emise in fals in numele primarului Gheorghe Ciuhandu si a secretarului Ioan Cojocari, prejudiciind o firma privata si bugetul local cu aproape 550.000 de euro.

Asadar, Ionelas pare sa-si fi pus la adapost achizitiile imobiliare din ultima vreme, deoarece nu are inregistrata pe numele sau nicio proprietate. El doar locuieste pe cunoscuta strada Brasov la nr. 1, strada unde s-au inregistrat mai multe scandaluri de-a lungul anilor si unde traiesc mai multe familii de tigani. Intr-o vreme, in Timisoara se stia ca Ionelas si-ar fi trecut averea imobiliara pe numele unei batrane de 80 de ani din Gataia.

Visinel, putred de…sarac

Alt reprezentant de seama al minoritatii Visinel Stanca nu are pe numele sau vreo cladire, cat de mica. Este insa de notorietate ca Sectia de Chimioterapie a Spitalului Municipal de pe bulevardul Mihai Viteazu a ajuns in mainile sale. Anul trecut in vara, inainte de mutarea clinicii, Visinel isi dusese si o canapea la unitatea medicala unde statea cu zilele si atragea atentia personalului medical ca imobilul apartine fiicei sale.

De asemenea, este de notorietate ca intr-un alt imobil al lui Visinel Stanca si-a desfasurat ani de zile activitatea Consulatul Germaniei la Timisoara.

Daca Visinel Stanca doar locuieste pe strada general Berthlot la nr 2 si n-are niciun fel de proprietate, familia din care face parte se poate lauda cu case si terenuri gramada. In jur de 30 de proprietati.

Monica Stanca are 2 case si un teren pe bulevardul Mihai Viteazu la nr. 26 insemnand peste 1600 de mp si imobile de mai bine de 500 mp.

Ilie Trandafir si Calina Stanca au un teren pe Splaiul Grivita la nr. 15.

Darius si Jivco Lavinia Stanca, au si ei o proprietate pe Intrarea Fortaretei la nr. 1. Elena si Victor Stanca au doua apartamente in Emil Zola nr. 13.

Filip Solomon Stanca este proprietarul unui apartament pe bd. Mihai Viteazu nr. 19, dar si al unui teren de aproape 200 mp.

Gabriel, Stana si Luminita Stanca au doua apartamente in strada Arges la nr. 13.
Ioan Stanca are o casa in strada Lorena la nr. 36, in vreme ce Mociocan Ioan Stanca are o proprietate in strada Mihail Kogalniceanu nr. 16. Pe strada Louis Pasteur nr. 3 are o proprietate Ion Stanca, in vreme ce Iulia Stanca detine un teren pe Memorandului, la nr 52.
Lucian si Liliana Stanca sunt proprietari pe strada Eternitatii nr. 32, iar Maria Rublita Stanca pe strada Zurich nr. 23.
Mihaela Adriana Stanca are un apartament in strada Coriolan Brediceanu nr. 13-15, iar Nicolae si Silvia Stanca mai multe apartamente inbulevardul Mihai Viteazu nr. 12.
Polixenia Stanca are o proprietate pe CD Loga si alta pe Academician Alexandru Borza nr. 13 (fosta Trandafirilor).
Savina Stanca este proprietara pe strada Patroiarh Miron Cristea nr 5, iar Stela Sofia Stanca in strada Colonel Enescu la nr. 14. Suraj Stanca e stapana pe strada Beethoven nr. 5, iar Viorel Stanca pe strada Pavlov 21.

Trifu Novacovici, zis Diamant, are in acte doar vila de pe bulevardul Mihai Viteazu la nr. 11 si o bucatica de teren de mai putin de 300 mp.

Diamant a intrat in vizorul procurorilor DIICOT dupa ce a fost acuzat ca exploata romani in Germania. In cele din urma doar ginerele si locotenentul lui Trifu Novacovici au fost arestati.

In urma cu cativa ani, mai multe filmari de la o nunta de pomina organizata  de Diamant la Frankfurt pentru unul dintre copiii sai, pe numele sau Stanca Ministrul, cu Lamaita, au facut inconjurul lumii, dupa ce au fost postate pe internet.

Sute de rude si prieteni din toata lumea au luat parte la eveniment. Atmosfera de la nunta din Germania a fost intretinuta de manelistul Guta, iar Diamant s-a aratat extrem de generos: mii de euro curs fara numar pentru dedicatii facute mirilor si rudelor acestora.

CITESTE SI: Bastanul Trifu Novacovici, zis Diamant, audiat de procurorii DIICOT Timisoara pentru trafic de persoane. “Sunt nevinovat, am ajutat oameni saraci!” VIDEO!

Recent, viceprimarul Traian Stoia dezvaluia ca bastanii proprietari de cladiri impunatoare in plin centrul Timisoarei, pe C. D. Loga, cer Primariei redeschiderea strazii Cezar, paralela cu bulevardul, si care ar traversa, practic, Parcul Copiilor. Strada ar asigura o cale directa spre palatele lor.

Reinfiintarea strazii Cezar ar insemna, practic, ca toate aceste cladiri vor avea intrare separata, dinspre Parcul Copiilor.

Viceprimarul Traian Stoia presimte chiar ca va fi vorba de un proces pe aceasta tema, cel mai probabil cu Vladimir Carpaci, zis Pipi. Romii au atasat la cererea lor chiar si vechile planuri ale acestei strazi, sustine viceprimarul. Acest lucru ii intareste convingerea ca bastanii au o “cartita” infiltrata in Primarie. Evenimentele din ultima perioada indica acelasi lucru. Traian Stoia s-a declarat decis sa faca lumina in mai multe situatii bizare legate de proprietati ale municipalitatii care au ajuns in mainile romilor.

Nu este vorba neaparat numai de tigani, ci de casele care s-au luat si nu s-a respectat legea. Sunt cladiri luate si de blonzi cu ochi albastri. Tiganii au luat cat au putut, samsarii au luat ce au putut. Tiganii au ocupat zona centrala, cladiri de importanta istorica, de multe ori au intrat in ele cumparand un apartament la subsol si demisol, apoi au cumparat apartamentele la preturi total nerealiste. Noi continuam ce am inceput. Facem controale si asteptam rezultate. De altfel, fac controale de 7-8 luni, sa vad cum au intrat in posesie. Controale cu sprijinul celor din primarie, am cerut inclusiv Secretariatului General al Guvernului si avem sprijin de la cel mai inalt nivel”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro viceprimarul Traian Stoia.

Isi platesc tiganii impozitele la Primarie pentru sutele de proprietati pe care le au?

Intrebat daca pentru sutele de proprietati, romii isi platesc impozitele la Primaria Timisoara, Adrian Bodo, seful Directiei Fiscale a spus ca acestia se comporta precum restul contribuabililor. Unii achita, altii ba.

Sunt la fel ca si romanii. Intre 85 si 90% dintre contribuabilli isi achita an de an impozitele la Directia Fiscala. Romii nu au un alt comportament decat ceilalti contribuabili„, a precizat in aceasta dimineata pentru opiniatimisoarei.ro Adrian Bodo.

In octombrie 2011, seful Directiei Fiscale din Primaria Timisoara, Adrian Bodo declara tot pentru opiniatimisoarei.ro: ”Este o chestiune de mandrie, ca daca sa afla ca nu isi platesc impozitele, sunt considerati de ceilalti niste sarantoci. Pentru ca ei sunt opulenti, vin cu Merzane, vin cu Ferrari, vin cu tot felul de masini. Pai impozitul pe cladiri in tara asta e asa de mic, ca e de-a dreptul penibil sa nu si-l plateasca. E drept ca unii dintre ei stau mai mult pe afara, dar au un reprezentant aici care vine si achita taxele pentru ei. Doar le trimit banii. Cateodata, vine unul cu o cutie ca din aceea in care au fost topuri de hartie de xerox si cu cutiuta aia vine si zice ca a venit sa plateasca pentru ala, pentru ala si pentru ala. Rar se intampla sa nu plateasca”.

Evenimentele din familiile romilor bogati, adevarate parade pe strazile Timisoarei

Nuntile, botezurile ori cumetriile organizate vara de vara la Timisoara de familiile de romi, venite special din Germania, Franta, Italia sau Austria sa petreaca, au devenit adevarate evenimente mondene care se soldeaza cu trafic dat peste cap in oras, expozitii de masini de lux, etalare de haine scumpe, meniuri tot mai sofisticate si atmosfera intretinuta de manelisti celebri precum Adrian Copilul Minune, Salam sau Guta.

CITESTE SI: Botez tiganesc de pomina intr-una dintre cele mai bogate familii de romi din Timisoara! Stranepoata lui Dulcea e sarbatorita! Vezi colectie de Bentley, Maybach si Ferrari la poarta! Pentru invitati canta Sorina, fosta nevasta a lui Guta. Totul, intr-o vila aflata peste drum de Politia Timis! VEZI FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Nunta tiganeasca cu alai de limuzine de lux la Timisoara: nepotul lui Trifu Schroth se insoara cu nepoata lui Visinel! FOTO, VIDEO

CITESTE SI: FOTO! Inca o paranghelie tiganeasca la Timisoara pe strada CD Loga, cu masini de lux si haine stralucitoare! Tiganii au petrecut la nunta nepoatei lui Ionelas Carpaci! Au cantat Guta si Sorina!CITESTE SI: Scandal tiganesc in plina strada la Timisoara! In loc sa mearga la nunta, zeci de tigani s-au luat la bataie si au blocat chiar bulevardul din fata sediului Inspectoratului Judetean de Politie Timis! FOTO si VIDEO!

Opiniatimisoarei.ro a aratat in mai multe randuri increngaturile dintre clanurile de tigani care au acumulat averi uriase si Primaria Timisoara.

CITESTE SI: Cine sta in umbra turnuletelor de tinichea din Timisoara? Vezi lantul complicitatilor care i-au adus orasului titlul neoficial de capitala palatelor de tigani din Romania

Fostul prefect de Timis Ovidiu Draganescu: Nu stiu cum se face, dar tiganii castigau mereu cu primaria

Fostul prefect de Timis Ovidiu Draganescu a incercat sa se ia la tranta cu fenomenul, dar s-a dovedit o batalie in care n-a avut parte de niciun sprijin. In demersurile sale a fost amenintat si chiar la un pas sa fie batut de romii pe care i-a luat la rost ca isi terorizau vecinii. Fostul prefect are o explicatie foarte simpla pentru acapararea de catre tigani a centrului Timisoarei.

Nici eu nu banuiam ca sunt chiar atatea proprietati, ca trec de suta per clan, e stupefiant mai ales ca majoritatea nu sunt apartamente de blocuri necajite, ci toate sunt proprietati din zona istorica, zonele protejate ale Timisoarei, in care locuiau varfurile intelectualitatii orasului, profesori, medici. Cu atat mai grav e ca aceste sute de proprietati inseamna sute de destine izgonite din propriile case, sute de acte de santaj ori violenta si sute de esecuri ale statului de a interveni prin institutiile sale.

Eu  am incercat si, din pacate, am fost singurul, o spun fara aroganta, pentru ca nu m-a ajutat nimeni, am fost singurul care a incercat sa traga un semnal de alarma. Am constientizat la nivelul institutiilor ca functioneaza intr-un oras in care Codul Penal este incalcat pe jumatate. Dupa plecarea mea, au aparut doar cateva cazuri, e drept rare avand in vedere complexitatea fenomenului, in care unii bastani au ajuns in fata legii. Ma refer aici la cazul Centrului Cultural Francez, era primul caz in care unui rom care avea un fals document de la un urmas  i s-a intocmit dosar la Parchet pentru fals si uz de fals. Aceasta pentru ca nici primaria si nici instantele nu au verificat acele procuri cu care romii veneau sa isi revendice casele. Inca din 1997, cand eram deputat am avut primele sesizari la cabinetul meu din partea unor cetateni care locuiau pe Trandafirilor si care mi-au spus ca e vorba de procuri false care erau folosite pentru redobandirea unor apartamente. De atunci am incercat la Ministerul de Interne, am cerut si colegilor de la SIE sa verificam prin diaspora daca mai exista persoanele respective si daca se poate lua legatura cu ele. Pentru Bucuresti fenomenul parea foarte indepartat, iar pentru Timisoara, toate persoanele care au condus vremelnic primaria, prefectura, politia si instantele nu au vazut acest fenomen. Nu a existat.
Ce se mai poate face? Este foarte tarziu, deoarece mai putin si faptele vor fi prescrise. In 2007 cand se implineau cei 10 ani in care nu se puteau vinde potrivit Legii retrocedarilor, iar romii puteau merge la notar sa isi ia casele, am cerut ca Primaria, Consiliul Judetean, Ministerul Culturii prin directiile sale, sa se foloseasca de dreptul de preemptiune. Caci pana atunci, fostii proprietari santajati vindeau prin procura. Toate se vindeau legal la notar, si nu cu promisiune  de vanzare, abia din 2007. Primaria putea atunci sa mearga sa isi exercite dreptul si am sesizat sa il foloseasca si sa cumpere la pretul indicat in promisiunea de vanzare. Dar nu s-a folosit de el. Am incercat si am atacat in instanta, este de notorietate cazul de la Memorialul Revolutiei. A fost, din pacate, o lectie amara a instantei pe care a dat-o institutiei. Mi-a respins actiunea si mi s-au pus si despagubiri imense ca sa ma opreasca din actiunea mea ca institutie a prefectului.  Asa ca, Primaria, Consiliul Judetean, Ministerul Culturii nu s-au folosit de dreptul lor si casele s-au vandut. Singurul lucru ce se mai poate face este sa se ia toate dosarele din arhiva Primariei Timisoara, din arhiva Judecatoriei, Tribunalului, Curtii de Apel si sa se gaseasca ilegalitatile. Pentru ca Primaria pierdea proces dupa proces, pentru ca ‘uita’ sa depuna la timp documente la dosar. Nu stiu cum se face, dar tiganii castigau mereu cu primaria
„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ovidiu Draganescu, fost prefect de Timis.

Avocata Carmen Obarsanu a cazut chiar victima clanurilor tiganesti din Timisoara.

Toate aceste imobile aflate in posesia clanurilor tiganesti din Timisoara au fost dobandite prin complicitatea justitiei si a functionarilor din primaria si cartea funciara, dupa ce au fost revendicate in numele unor fantome dintr-un univers paralel. Conform articolului 129 din vechiul Cod de procedura civila, judecatorul care solutioneaza un dosar, si mai ales un dosar in care se revendica un imobil aflat in posesia Statului, are obligatia de a depune toate diligentele pentru aflarea adevarului. Adica, sa aiba un rol activ in dosar! Din pacate, nici un magistrat nu cere sa se identifice revendicatorul. Mie, judecatoarea Dana Jebeleanu chiar zilele trecute mi-a refuzat o asemenea cerere, adica sa vina in instanta si persoana care revendica un imobil, sa o vedem la fata. Imi aduc aminte, cand eram judecatoare la Judecatoria Timisoara, ca s-a revendicat o vila aflata pe strada Trandafirilor. Desi avocatul a depus la dosar imputernicire semnata cu cateva luni inainte de proces, am verificat la Pasapoarte, iar persoana in numele careia se revendica nu intrase in tara din 1972. Dupa ce am plecat de la Judecatorie, acel imobil a fost dat unei familii de tigani. Exista adevarate retele in justitie, clanuri de procurori si judecatori, care au favorizat acapararea palatelor Timisoarei de catre clanurile tiganesti, dupa ce adresele imobilelor au fost aflate din Primarie, de la Serviciul Locuinte. Spre exemplu, in momentul in care am depistat un fals intocmit la cartea funciara, prin care un teren era trecut in proprietatea tiganului care acum a evacuat Spitalul de copii, ca urmare a unei revendicari fantoma, am cerut ca Primaria sa faca o plangere penala pentru fals. Atat primarul Gheorghe Ciuhandu, cat si secretarul Ioan Cojocari au refuzat acest lucru. In cele din urma, plangerea penala a fost facuta de adevaratul proprietar al terenului, care se vedea deposedat prin fals, insa parchetul a tergiversat ancheta timp de opt ani, pana la prescrierea raspunderii penale a autorilor falsului. Imi pare rau sa spun, dar Timisoara nu ar fi fost impanzita de aceste palate cu turnulete ale tiganilor fara concursul magistratilor si a functionarilor publici”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro avocata Carmen Obarsanu, fost judecator la Judecatoria Timisoara.

Liderul romilor din Banat: Justitia e de vina, si majoritarii fac fite
Rudolf Stancu, liderul romilor din Timisoara, presedinte al Centrului Crestin al Romilor din Banat, este de parere ca justitia e de vina. Mai mult decat atat, Stancu ii acuza de discriminare pe timisorenii care „au facut fite” sa-si vanda apartamentele in conditiile in care aveau vecini de etnie roma. Cu toate astea, Rudolf Stancu condamna practica romilor de a-si teroriza vecinii.
E un stat de drept, iar fiecare cetatean, ca e roman, maghiar, neamt, au drepturi la fel de cumparare, de vanzare. Bineinteles ca sunt probleme vizavi de cei care au intermediat problemele astea. Am inteles ca sunt falsuri, eu cred ca tiganul respectiv care a fost de buna credinta si a platit cu banul lui casa respectiva nu a gresit. Aici e vorba de justitie, de primarie, de avocati, de oamenii care au facut retrocedarile. (…) Daca e vorba de retrocedari, putea sa fie si unul cu ochii albastri care sa cumpere, nu neaparat rom. Nu numai ei sunt de vina, adevarul e ca la retrocedari persoana care s-a judecat n-a avut bani sa plateasca, probabil ca a dat la un pret mai mic si persoana roma care s-a ocupat a avut bani sa plateasca. Nu sunt de acord cu asta nici eu, noi am trait in buna convietuire cu toti oamenii, efectiv nu sunt de acord cu practica romilor care au facut gesturi de felul acesta, neomenesti, vizavi de locatarii care erau in acelasi imobil impreuna cu ei. Eu ii condamn. De multe ori, sa stiti ca chiar si majoritarii mai faceau fite de genul asta si voiau sa-si vanda apartamentele. Ne aflam intr-o stare de asediu in care multe televiziuni incita oamenii impotriva romilor si nu e corect. Noi am crescut impreuna, am facut scoli impreuna, nu trebuie sa avem probleme cu majoritarii”, ne-a declarat Rudolf Stancu.
Cat despre situatia de la Spitalul de Copii, liderul romilor da vina pe Primaria Timisoara.
La Spitalul de Copii putea efectiv Primaria sa ofere altceva, erau bine facute actele, sa nu mai fie o situatie de opinie a intregii Timisoarei sau a Romaniei, trebuia sa ofere un alt spatiu o alta cladire si sa ramana Primaria cu spitalul. Primaria a stiut de 6 luni de zile, casa e cumparata de 15 ani, cred ca se putea o gasi de 15 ani o modalitate sa ramana in posesia spitalului. Eu nu ii condamn numai pe romi, mai presus de lege nu e nimeni. Ei au venit cu executor si au venit in termen legal sa faca aceasta evacuare. Ce putem face daca au venit cu act oficial? Cei care au cumparat au fost de buna credinta„, a mai spus Stancu.

In care spitale din Timisoara pacientii, medicii si asistentele traiesc cu teama ca pot fi oricand aruncati in strada?

Spitalele din Timisoara au ajuns la mana mafiei imobiliare, mafie care s-a dezvoltat ca o caracatita in ultimii 20 de ani. Cele mai multe cladiri au fost revendicate de fostii proprietari, iar romii, care au dat imediat de mirosul banilor, au facut tot posibilul sa le cumpere de la ei. Asa se face ca ne aflam in situatia in care, daca nu au fost deja evacuati, asa cum s-a intamplat la Spitalul de Copii Louis Turcanu,  medicii, asistentele si pacienti sunt amenintati cu aruncatul in strada daca nu se plateste la timp chiria.

CITESTE SI: Sectie evacuata la Spitalul de Copii din Timisoara! Proprietarul, Vladimir Carpaci, fiul lui Dulcea, a preluat cladirea. VIDEO!

In situatii incerte se afla si alte cladiri apartinand unor spitale sau clinici din Timisoara.
Dupa ce in 1 noiembrie a fost evacuata Sectia de Pneumologie, dar si laboratorul Spitalului de Copii Louis Turcanu, aceeasi soarta ar putea-o avea si alte unitati medicale.
Printre ele, sediul de pe b-dul Revolutiei 1989 la nr. 12 unde functioneaza clinica ORL. Tribunalul a decis ca unitatea sanitara sa ramana acolo pana in 2014 daca plateste o chirie modica.

Pentru Clinica de Balneofizioterapie a Spitalului Municipal de pe bulevardul Loga nr.42-44, Primaria inca se judeca cu proprietarii. Pentru ca dosarul este nesolutionat, municipalitatea nu plateste chirie, dar daca va pierde, exista posibilitatea sa plateasca din urma, precum si daune de judecata.

Ambulatoriul Spitalului Municipal de pe strada Mugurilor nr. 1-3 ii apartine tot fiicei lui Visinel, iar Sectia de Oftalmologie a Spitalului Municipal a fost revendicata in urma cu ceva vreme de Directia de Culte. Spitalul functioneaza acum cu chirie.
Si terenul pe care se afla Sectia de Neuropsihiatrie Infantila de pe strada Corbului nr. 3 a fost revendicat de fostul proprietar.

Tototdata nu se stie deocamdata care va fi soarta corpului de cladire al Spitalului de Copii care adaposteste Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, cladire aflata deocamdata in litigiu, deoarece unitatea medicala e in proces cu proprietarii.

CITESTE SI: Sistemul medical din Timisoara se afla la degetul mic al clanurilor de rromi din oras

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Valeleuuuu, foarte tare articolul vostru. incredibil ce a ajuns timisoara noastra

  • respect bosilor Romaniei, ciocu mic celorlalti! ce a ajuns ma rog, ia detaliaza un pic aici? cine-s aia ma care au cladirile alea? de ce sa nu le ia domnu Carpaci, cu banul jos? el are putere financiara, ceilalti se tot smiorcaie si iar se smiorcaie, ia gura mah

   • Du-te in morti mati numai aici nu trebuia sa intri tu, ati furat indeajuns acum mai faceti si figuri pe internet.Nesimtiti nu gluma tigani astia…de altfel ca si cei care ne conduc si le-au permis asa ceva….toti ne fura datorita guvernului asta…

   • FANE BOSS DACA TU SI TOT NEAMUL TAU DE CIOROI BORATI VA PUNETI SI MANCATI CACATUL DE LA TOTI CAINI MAIDANEZI DIN TIMISOARA ASA SE MAI FACE CEVA CURATENIE IN TIMISOARA CE ZICI E UN LUCRU MINUNAT ,LIMBRICILOR FUTEM-AS IN GURA VOASTRA DE MUISTI COLORATI ,PORUMBEI COLORATI CARE NU POT ZBURA SI O IA LA OCHIUL MARO ,INFECTILOR

   • Comentariul arată nivelul tău de educație și valorile pe care le prețuiești.

 2. SIgur doar prinb munca cinstita or adunat astia atata casoaie, tu-le mama lor. e cel mai complet articol pe tema asta din ultima vreme. bravo opinia timisoarei. sunteti tari nene

  • arata-mi tu unul super bogat pe lumea asta care a ajuns acolo sus doar prin munca cinstita si-ti dau o bere 😉

 3. incredibil frate ce a ajuns orasul asta datorita acestor excremente ale societatii….si cand te gandesti ca multe dintre ele sunt facute cu ajutorul functionarilor si al oamenilor legii care de fapt ar trebui sa ne apere si sa vegheze ca lucrurile acestea sa nu se intample….!!
  felicitari autorului articolului! Un articol foarte bun si documentat!

 4. daca avea o justitie corecta, bastanul mafiei imobiliare din Timisoara, Jean Cojocari, ar fi fost ridicat demult si pus la pastrare in spatele gratiilor! sa le fie rusine celor ce ar fi trebuit sa vegheze la respectarea legii si au pactizat cu infractorii! un articol pentru care Opinia merita toate laudele! bravo

 5. Aproximativ 100 de timișoreni au participat la marșul inițiat de Noua Dreaptă,poate cand vom fi zece mii in strada se va schimba ceva.Si aceea schimbare nu va veni niciodata din Timisoara:functionari de la primarie,cadastru,politie,procuratura,avocati,notari etc toti sun corupti.

 6. În această seară poliția a fost alertată de o știre venită din mai multe surse privitoare la organizarea unor marșuri masiv și a unor grupuri active împotriva mafiei imobiliare țigănești,pe mai multe artere principale din Timișoara echipajele poliției au acționat oprind aleatoriu mașini, în mod special pe cele în care erau grupuri de tineri , din Ziua de Vest.Cand cetatenii au probleme,cand isi parcheaza masinile unde vor muschii lor,atunci unde este politia din Timisoara.

 7. eu ma numar printre cei care au avut de-a face cu tigani. mi-au facut viata un calvar mie si familiei mele pentru ca am refuzat sa le vand apartamentul. habar n-aveti ce inseamna sa traiesti cu tigani in imobil. daca ati sti de cate ori am fost nevoiti sa ne mutam la prieteni pentru ca erau petreceri monstru, de cate ori mi-au lasat rahat pe pres, mi-au manjit usa cu fecale, mi-au amenintat parintii. este un cosmar de care am scapat doar vanzandu-mi casa.

 8. Opinia bravo. sa vada o tara intreaga ce se intampla la timisoara. am ajuns umiliti in mica viena. suntem sfidati in casele noastre, pe strada, in trafic peste tot de niste bastani cu doua clase ca trenul dar plini de bani facuti din furaciuni. asta e adevarata timisoara

 9. Repet ce au spus si altii: Cel mai complet articol pe aceasta tema. Felicitari.

  Concluzii: mafia tiganeasca beneficiaza de un sprijin MASIV in sistemul romanesc. Pe langa tigani isi umplu buzunarele o sumediene de functionari din primarie si cartea funciara plus notari si magistrati. Al cui e prejudiciul? Al cetateanului cinstit care plateste impozite.

 10. M-ati dat gata cu articolul asta!
  FELICITARI!!!
  Cred ca noi lumea din Timisoara am putea face ceva pe casele lu astia!Sa ii obligam sa se mute in afara Timisoarei la fel cum au facut si ei fostilor proprietari!

 11. cui prodest acest articol, intr-adevar execelent argumentat?????????????
  unde se regaseste finalitatae?
  nicaieri in tara nu exista asa ceva!
  de la modul de aplicare ILEGAL al Legii nr. 112/1995 si pana la „retrocedarile” penale si abuzive in detrimentul legii si ROMANIEI.
  Totul a fost posibil datorita unor Primari ca Oancea Ciuhandu si in primul rand scretarului Primariei, penibilul Cojocari si locotentului sau Miut, apoi a cardasiei Judecatorilor, Procurorilor, Avocatilor, Notarilor si politistilor in majoritatea lor niste Corupti, si in plus avand Salarii si mai noi Pensii NESIMTITE.
  Dar sper oricum desi am 70 ani ca o sa vina ziua dreptatii si toti acesti BANDITI vor infunda puscariile si vor fi deposedatio de spagile incasate.
  SA VA BATA DUMNEZEU PE VOI SI FAMILIILE VOASTRE!!!

  • Cita dreptate aveti. Haideti sa mergem la Primarie sa le cerem socoteala TICALOSILOR.

  • Pai cum sa nu le faca voia tiganilor, cand Oancea, Ciuhandu si Miut sunt pursange tigani? Ce sa mai zicem de Iliescu si Nastase … nu ei au inventat impreuna cu gunoiul de Soros „stiintificul” termen de RROM? Ca sa se poata face usor analogia intre Romania si rrom.

 12. Inspectia Judiciara di CSM doarme???????????
  hallo doamna haineala pupincurista lu’ Basescu (alt INFRACTOR NATIONAL!!!) dormiti pe salarii de sute de milioane????????(in timp ce un chirurg eminent are 2000lei leafa?!)si nu va autosesizati???
  de ce nu luati la bani marunti toate Hotararile judecatoresti privind restituirile!!!!!!!!!!
  R U S I N E !!!

 13. Oameni buni,

  La un meci de fotbal va strangeti 40 de mii de barbati si femei ca sa strigati Hai Poli.

  De ce nu iesiti imediat in strada si sa dati de pamant cu banditii din primarie, din justitie si cu tiganii ? De ce sunteti indolenti ?

  Va meritati soarta, veti ajunge slugile tiganilor.

  • Păi unii dintre conaționalii noștri chiar au slugile țiganilor

 14. Bine ca dl Robu il intereseaza plamieri etc da dece nu ii ia la picicat pe tigani din timisoara rusine sa va fie ne meritam soarta data viitoare ganditiva bine cu cine votati nu votati numa sa fie votat

  • Cateodata regret ca internetul, respectiv aceste site-uri, fac atat de facila exprimarea de opinii ale unor oameni redusi mintal ca tine…

 15. In primul rand felicitari pentru acest articol bine structurat care sper ca a facut lumina in mintea tuturor celor care nu cunosc problema in detaliu.
  Este mizerabil sa ii vezi pe acesti oameni cum au reusit sa castige sume de bani nejustificate nemuncind nici macar o zi in din viata lor.
  Va veni in curand momentul in care Timisoara NU VA MAI SUPORTA aceasta umilinta si va lua ATITUDINE!

  • astept cu nerabdare clipa…

 16. …cu dric la poarta si cai mascati

 17. Dupa ce am citit acest articol ajung la concluzia ca Mafia din Timisoara este JUSTITIA!

 18. Toti tiganii astia la un loc nu au furat nici pe sfertul sfertului cit ne fura hotii din parlament . Ultimul tun , vreo 70 de milioane de Euro , cu ” mafia carnii de pui ” . Astia barem sunt tigani , hotia la ei este o traditie , dar avem zeci de parlamentari cu dosare penale pe rol , care se amina , se amina si se tot amina …..pina se prescriu .Asta e Romania!.

  • si ce daca sunt tigani,dupa tine atunci poate sa fure sau ce?

 19. clanul carpaci detine o cladire si pe strada ion ghica, nr. 18, unde au daramat o cladire istorica in urma cu 2 luni, lasand loc privirii unui kitch construit probabil fara autortizatie…felicitari opinia timisoarei si celor din noua dreapta

 20. trebuie sa spun ca este cel mai bun articol citit de mine in presa locala a ultimilor ani. opinia timisoarei imi scot palaria. mi-as scoate-o si in fata timisorenilor care ar intelege ca a venit momentul sa luam atitudine, sa iesim naibii in strada pentru o cauza importanta care ne afecteaza vietile si viitorul copiilor nostri pentru care vrem un oras european si nu o satra

  • Ai mare dreptate Dorule ca prea i-am lasat ca fraierii pe maimutoii astia sa ne sfideze si sa ne umileasca. Haideti sa facem dracului ceva!!!! opiniatimisoarei sunteti cei mai curajosi

 21. lasati povestile…hai sa ne organizam cumva si sa punem presiune pe structurile statutului ca sa ia masuri…

 22. Cel mai elegant lucru ar fii, daca s-ar impozita aceste case la adevarata lor valoare. S-a se ridice un impozit de vreo 25-30% pe ce suma sunt asigurate. Daca nu au asigurare atunci 50% impozitare. Nu cred ca sund asigurate (foc, furtuna, inundatii etc) la o suma minora. Asa macar ar plati impozitul real si orasul ar avea bani sa-si reabiliteze cladirile deteriorate, sau sa faca spitale noi. orice oras civilizat european e in stare sa-si impoziteze casele luxurioase la un nivel adecvat. Departe e Europa cvilizata de justitie si legi in Romania.

 23. Eu chiar am crezut ca ungurii vor sa ne ia Ardealul. 🙂

  • si eu asa am crezut !

 24. Aven nevoie de o lege prin care veniturile ce nu se pot justifica sa fie confiscate! Altfel nu se va schimba nimic.

 25. foarte bun articol. din pacate va ramane doar un articol

 26. propun sa i omoram pe toti.

 27. trebuiesc luate masuri….le va veni randul acestor naparci curand.

 28. Copii! invatati de la tigani cum se fac banii. nu de la profesori aia-s muritori de foame.
  Luati lectii de la mafioti si politicieni!

 29. Felicitari pentru articol!

  In rest legat de subiect no coment, e prea trista situatia, prea multe neregului si prea mare nepasarea din partea organelor abilitate.

 30. Timisoreni, sincer imi pare rau ca ii lasati pe tigani sa vi se kce in gura.

 31. Trebuie ferificati de ANAF daca au platit impozit pe veniturile care le-au permis sa-si cumpere astfel de imobile, daca nu sechestrate si scoase la vanzare. Vreau sa vad cine cumpara palatele cu turnulete.
  Pacat ca exista compartimentul URBANISM in primarie si a asemenea constructii.

 32. S-a propus recent de un fost guvern o lege simpatica prin care toata lumea trebuie sa-si justifice veniturile. Politicienii au respins-o apoi acel guvern a fost inlocuit de altele mai „prietenoase” cu toata lumea.
  Fara a intra in politica, legea cu justificarea veniturilor, si verificarea lor retroactiva cred ca ar rezolva multe din problemele de genul asta.Ca efecte secundare ar fi umplerea puscariilor si probabil a bugetului(cu proprietati si bunuri confiscate). Da’ no’, cand in vizor pe langa tigani intra majoritatea clasei politice exista tot interesul ca acest gen de lege sa fie ingropat.

 33. Nu tziganii sunt de vina, ci justitia, primaria si celelalte organe ale statului. Solutia e EXTREM de simpla: suna Garda Financiara la usa si pune o singura intrebare: cum justifici banii pe care ti-ai cumparat vila / masina? Nu poti, se confisca!!! De aia toti mafiotii din lume au proprietati si iahturi ascunse prin insule. Daca s-ar afisa cu ele ar fi arestati a doua zi, dar la noi se poate pt ca toti mai marii tarii sunt implicati!!

 34. pai daca am avut un primar tigan, si mai avem si un secretar de primarie tigan, cum ati vrea sa stea treburile???

 35. toata lumea cauta cine e vinovat,raul e deja facut ,dar problema e ce facem pe viitor sa stopam „aceste furturi”????

 36. VREM SA IESIM CU TOTII IN STRADA ATUNCI CAND SE FAC PROTESTE,(doar va rugam anuntati,cu ”trambite” )!Sunt perfect deacord,trebuie sa ne aparam orasul de acesti mafioti din conducere si tigani.

 37. Deacord

 38. Parvenitii politicii nu au acceptat dreptul de premtiune.Se spune pretul primii vin cei patru vecini(stanga,dreapta,fata spate),apoi primaria.Ei au vrut sa se imbogateasca si uite ca tiganii au fost mai iutide mana.

 39. Este foarte trist si revoltator in legatura cu ceea ce se intampla.Oare pana unde vor ajunge aceste triburi tiganesti sa corupa?Timisoara era considerat unul din cele mai elegante orase din tara.Ar fi pacat sa devina orasul tiganilor!

 40. Situatia aceasta o va rezolva doar un cutremur…

 41. Unde esti tu, D-le Maresal Antonescu? Ca tare avem nevoie de tine…

 42. Ar trebui sa li se confiste toate averile pentru ca ei nu au cum sa justifice toate averile neavand nici macar un rom din familile lor angajat undeva!Ei nu platesc nici macar impozite pe casele care le au!Pacat ca le este frica si la politie de ei,nu ii opresc in trafic cu masinile lor de lux care precis sunt furate si nu au nici asigurari la ele!Aici doar Garzi civile pot face ordine!

 43. va veni si ziua in care tiganii vor fi pusi unde le este locul,traiesc complect ilegal intre noi,de ce platim justitia si politia,de ce?ar trebui desfintati si institutiile astea sau reduse pentru ca tot degeaba ii platim,iar ciuhandru cand va fi tras la raspundere?

 44. FANE BOSS….SI TU ESTI UN CIOROI IMPUTIT?

 45. Extrema dreapta se va naste in anii urmatori. In urmatoarele decenii vom fi martori la mai multe probleme decit avem acum in Timisoara, ca o consecinta a acestor abuzuri crase. Legea Actiunii si Reactiunii. Dumnezeu va face dreptate, si sa nu va surprinda ce se va intimpla, clanurile se vor distruge intre ele foarte curind.

 46. Buna,

  Pe astia de ce nu ii ancheteaza DNA-ul?DIICOT-ul?De unde au avut bani sa cumpere case cand ei nu au lucrat in viata lor???Ce falsuri au facut pt aceste proprietati???Sa ii ancheteze pe toti si sa ii dea afara Presedintele Tarii.Au furat statul de miliarde de euro astia.

 47. macar renoveaza

 48. LA SAPUN CU TIGANII

 49. sal parerea mea ai ca cine stie daca au acte pe toate aceste case si 2 cf dna doarme findca nu se poate asa cv ca instituti de statatului ex spitale si altele sa le ieie ei nu se poate asa cv un oras asa frumos sa se distruga din cauza alu analfabeti astia singura solutie ar fi dna findca primaria nu are de gand sa faca nimic pacat un oras frumos sa se distruga sa face cv justitia cu analfabeti astia

 50. Voi credeti ca analfabetii astia au castigat milioanele de euro in strainatate? Da de unde, sursa averilor lor e tot in Romania. Ati auzit despre retrocedarile de aur de la BNR?

 51. Din 10000 de dosare DNA-ul sa faca toate demersurile si sa ii aresteze pe toti cei implicati…
  Cu toate ca sunt implicati angajati din primaria Timisoara cu functii impresionante,procurori,judecatori,probabil si angajati in politie etc. sa nu scape nimeni…!!!
  Laura Codruța Kövesi a promis cetatenilor ca nu scapa nimeni indiferent de functie daca au comis infractiuni vor fi prinsi…Eu ca si cetatean Timisorean vreau sa vad toate proprietatiile confiscate iar cei inculpati sa fie arestati iar toata averea dobandita ilicit confiscata…!!!!

 52. Din 10000 de dosare DNA-ul sa faca toate demersurile si sa ii aresteze pe toti cei implicati…
  Cu toate ca sunt implicati angajati din primaria Timisoara cu functii impresionante,procurori,judecatori,probabil si angajati in politie etc. sa nu scape nimeni…!!!
  Laura Codruța Kövesi a promis cetatenilor ca nu scapa nimeni indiferent de functie daca au comis infractiuni vor fi prinsi…Eu ca si cetatean Timisorean vreau sa vad toate proprietatiile confiscate iar cei inculpati sa fie arestati iar toata averea dobandita ilicit confiscata…!!!!

 53. Fumoasa abordare totusi lucrurile nu se opresc aici. Totusi ma bucur ca s-a abordat acest subiect. O sa marchez aceata pagina pentru a reveni mai tarziu, trebuie analizata

  http://www.tst1.sbox.com

 54. Foarte bine,nenorocitilor de banateni….Asa va trebuie.I-ati tolerat pe tigani si uite unde ati ajuns….Timisoara a ajuns sa se numeasca Tiganisoara.ASA VA TREBUIE!!!!!! Va tineti ochii inchisi de un sfert de veac si ciorile va fura pe fata!!! Dar poate ca asa va place,sa va lasati calcati in picioare….VOI SUNTETI DE VINA!!!!

 55. Tot Banatu-i fruncea! :p