Noutati :

Etnobotanicele alungate la 2 km de scoli, gradinite sau universitati in Timisoara

20 decembrie, 2010 - 05:15 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

Au gasit solutia pentru a le scoate din oras! Magazinele de vise din Timisoara nu vor mai avea voie sa functioneze la mai putin de 2000 de metri de universitati, scoli sau gradinite, au decis consilierii locali in plenul de luni.

Acestia au fost de acord cu un amendament prin care sa fie eliminat din textul de hotarare o fraza care lasa loc la speculatii.  Asa ca toate magazinele care vand produse din plante etnobotanice au fost indepartate din apropierea unitatilor de invatamant din Timisoara.

Viceprimarul Adrian Orza a propus chiar ca celor care vor fi prinsi ca isi continua activitatea sa le fie aplicata amenda maxima, insa doar 4 consilieri au fost de acord cu aceast amendament.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Prieteni, faza tare nu consta in distanta stabilita ci de amendamentul lui corado toader despre care nimeni nu a scris. Amendamentul care de altfel a fost insusit de catre cl prevede inlaturarea paragrafului final din cuprinsul art 1 ,,…..indiferent de regimul juridic reglementat de legislatia in vigoare”
    In alta ordine de idei pentru intelesul oricarui om corado propune reglementarea prin hcl a unor aspecte prevazute deja in legea 143/2000 de combatere a drogurilor. De la intrarea in viguoare a hcl lui corado orice dealer prins de politie cu droguri poate invoca legea mai favorabila lui ( hcl in cazul de fata) preferand astfel sa plateasca o amenda lui spataru decat sa mearga la bulau.

  2. Aga Spataru a impuscat trei iepuri dintr-o lovitura. Astfel desi legea politiei locale 155/2010 in art 15; si 31 se vorbeste de un adjunct data fiind complexitatea extraordinara a responsabilitatilor ce le revin militienilor locali acestia au luat decizia de a avea 3 directori sfidand astfel atat criza,bunul simt si legea. In aceasta ordine de idei ne asteptam ca de maine aceasta politie locala sa aiba nevoie de mai multi sefi, sefuti, sefuleti decat de executanti. MArele avantaj in aceasta urbe consta in faptul ca nimeni nu are timp sau nu are stiinta de a tine socoteala acestor incompetenti

  3. Daca era Draganescu aceste aberatii ar fost stopate la nivelul prefecturii. Cu Mirciulica la carma prefectura va face doar un joc palid de glezna