Noutati :

Emotii mari si pentru elevii din judetul Timis in prima zi de scoala! FOTO de la deschiderea anului scolar la Gataia!

14 septembrie, 2015 - 12:58 PM
Autor: Radu Trifan      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMIS. Festivitate de deschidere a anului scolar si la Gataia, micul orasel de campie al carui liceu incearca sa tina sus standardele de invatamant intr-o zona mai putin favorizata a judetului.

Au fost emotii mari, in special pentru cei mai mici dintre elevi, cei care vin de la gradinita, si care astazi au fost strigati, unul cate unul, pentru a fi primiti in randurile scolarilor.

Ceremonia, mai scurta decat in alti ani, a avut loc in curtea scolii, renovata nu demult de primarie. La ea au participat, pe langa parinti, profesori si elevi, reprezentanti ai autoritatilor locale.

„Conditiile de invatamant sunt foarte bune la Gataia. In ultimii ani am investit masiv in reabilitarea cladirilor si dotarea lor cu cele necesare. Am continuat si in acest an si am reusit sa terminam refacerea instalatiei electrice de la liceu,  reabilitarea termica si schimbarea acoperisului internatului, reabilitarea gradinitelor”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro primarul orasului, Raul Cozarov.

Scoala si Liceul Teoretic aduna elevi nu doar din Gataia si din cele 5 sate apartinatoare, dar si din toata zona de sud a judetului Timis

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...