Noutati :

Echipa de baschet feminin SCM Timisoara vine victorioasa de la Galati, dupa un meci nerecomandat cardiacilor

29 octombrie, 2017 - 10:51 AM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Se pare ca ultimatul dat jucatoarelor dupa inceputul slab de campionat, le-a dat fetelor aripi. De atunci, SCM a castigat acasa cu Aradul, iar acum vine cu doua puncte mari obtinute la Galati.

CITESTE SI: Cum vrea Timisoara sa rupa gura Targului de Turism al Romaniei 

Meciul a fost insa destul de complicat. Banatencele au plecat excelent la lupta, cu 10-2, iar dupa prima sirena aveau un avans linistitor, 19-8. Nimic nu este insa jucat dinainte. Moldovencele au reintrat in joc si au preluat conducerea, 53-51. Ultima secventa de 10 minute a partidei a fost jucata insa excelent de echipa din Timisoara, care a revenit la conducere si nu s-a mai uitat inapoi. S-a terminat 75-64 pentru elevele lui Mihai Coldea, iar echipa obtine astfel a doua victorie la rand in prima liga, si primul succes extern.

Burdgess a reusit un meci mare, realizand un double-double cu 15 puncte si 12 recuperari, celelalte americance remarcandu-se si ele, Conwright – 18 puncte, 5 pase decisive, Lloyd – 16 puncte, 7 recuperari.

CITESTE SI: A pierdut o mica avere in drum spre un cimitir din Banat 

Programat sa se joace la ora 20,00, meciul a inceput cu intarziere de 85 de minute, din pricina unei partide de volei, asa ca s-a incheiat aproape de miezul noptii.

Meciul de la Galati a fost extrem de greu, asa cum ne si asteptam. Gazdele au facut tot ceea ce a depins de ele sa obtina victoria, dar fetele noastre au luptat pana la sfarsit si au reusit sa castige. Am inceput mai bine meciul, dar apoi am avut o cadere si am dat sansa gazdelor sa revina in meci. Sfertul al patrulea a fost foarte bun pentru noi si ne-a ajutat sa avem un final de meci linistit”, a spus antrenorul Mihai Coldea, pentru site-ul clubului.

Campionatul se intrerupe pentru meciurile nationalei de senioare, din preliminariile Euro 2019. La reluarea competitiei, SCM va evolua acasa, cu CSBT Alexandria, pe 19 noiembrie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor