Noutati :

E oficial! Au fost dezvaluite numele celor 7 vaporase care vor face transport pe Bega, la Timisoara

15 martie, 2016 - 11:32 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Burebista, Decebal, Traian, Glad, Huniade, Savoya si Economu. Asa se vor chema cele 7 vaporase care vor asigura transportul public pe Bega din aceasta primavara, la Timisoara.

Numele au fost dezvaluite de primarul Nicolae Robu.

Am stabilit denumiri pentru cele 7 vaporase. Ele vor avea denunmiri diferite. Am oscilat intre a le da un nume si un numar de ordine. Am considerat ca e bine sa mergem pe nume istorice. Burebista, Decebal, Traian, Glad, Huniade, Savoya, Economu. Am facut brainstorming. Ideea de a merge pe personalitati mi-a apartinut, dar am discutat cu colegii sa mergem pe nume de ape sau pe diverse denumiri care au legatura cu Timisoara. De exemplu Banatul Tibiscus. In cele din urma am ramas la personalitati din toate epocile istorice„, a precizat primarul Nicolae Robu.

Primele doua vaporase sunt gata si pregatite de transport. Al treilea e in probe, la apa, a mai precizat edilul

Zilele trecute, primarul explica faptul ca organizarea transportului de catre firma din Galati, catre Timisoara, e mai greu de organizat si de aceea primul vaporas nu a ajuns inca la noi. A dat insa asigurari ca el va fi la Timisoara pana la finele lunii martie.

Nicolae Robu a mai precizat ca termenul contractual pana la care trebuie livrate toate ambarcatiunile este 30 iunie, dar ca toate vor ajunge mai devreme.

CITESTE SI: A inceput numaratoarea inversa! Cand ajunge la Timisoara primul vaporas si cu ce va fi adus?Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dar numele „ParterDeBloc” ce avea? Ca daca tot asa arata… macar sa le fi denumit corespunzator… sau „GheretaDinComplex”

  2. Timisoara se intoarce incet incet la traditie si respect.