E mare nevoie de sange pentru copilasii bolnavi de cancer din Timisoara. Fii eroul lor intr-o noua campanie de donare!

TIMISOARA. Un gest mic poate schimba vieti. Si iti sta in putere sa faci asta.

Membrii inimoasei Asociatii Academia Mamicilor din Timisoara te cheama sa te alaturi unei noi campanii de donare de sange.

Oamenii cu suflet mare sunt indemnati sa doneze sange pentru micutii internati la Sectia de Oncologie a Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara.

Campania va avea loc joi, 23 septembrie, intre orele 08:30 – 13:00 la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara.

Pentru a nu se astepta mult, a cunoaste ce condiții trebuie sa îndeplineasca donatorii si care sunt criteriile de excludere, timisorenii sunt rugati sa completeze formularul de inscriere din aplicatia DONORIUM. Aplicatia se poate descarca pe telefon din Magazin Play.

Daca nu vor reusi sa se programeze prin intermediul aplicatiei, cei care vor sa doneze sunt asteptati direct la Centrul de Transfuzie Sanguina de pe strada Martir Marius Ciopedc nr.1, iar voluntarii AMT va vor indruma mai departe.

La aceasta campanie, donatorii vor fi rasplatiti si cu vouchere de reducere la un restaurant din Timisoara, in limita locurilor disponibile.

La campania de donare de sange pot participa si persoanele care au suferit o interventie chirurgicala invaziva, daca au trecut deja 6 luni de la aceasta. Conditiile de participare la donare pot fi citite pe academiamamicilor.com.

De asemenea pot dona si cei care s-au imunizat impotriva SARS-CoV-2 in functie de tipul vaccinului:

– Pfizer & BioNTech sau Moderna – pot dona sânge daca au trecut cel puțin 7 zile de la administrarea oricareia dintre cele doua doze și nu au prezentat simptome SAU au trecut cel puțin 7 zile de la remiterea oricarui simptom;
– AstraZeneca – pot dona sânge dupa 4 saptamâni de la administrarea unei doze SAU de la remiterea oricarui simptom aparut dupa vaccinare

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...