Noutati :

Dusan Filipas este noul vicepresedinte de la RCM Timisoara. Dan Dinu a explicat motivele pentru care a renuntat la functie

7 februarie, 2014 - 06:26 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Adunarea Generala a clubului de rugby RCM Timisoara s-a reunit vineri dupa-amiaza, iar cu aceasta ocazie a fost oficializata si retragerea lui Dan Dinu din functia de vicepresedinte.

”In cadrul sedintei  Adunarii Generale a RCM s-au prezentat obiectivele pentru anul 2014, care sunt aceleasi, castigarea campionatului si a Cupei, s-a prezentat raportul economico-financiar pe anul trecut, raportul de activitate al Consiliului Director, proiectul de buget de venituri si cheltuieli pentru noul sezon si totodata, in cadrul acestei sedinte ni s-a adus la cunostinta retragerea domnului Dinu din functia de vicepresedinte al clubului”, a anuntat presedintele RCM Timisoara, Sorin Doda.
Dan Dinu a explicat motivele care l-au facut sa renunte la functia detinuta in conducerea clubului, dar a asigurat ca va ramane alaturi de RCM ca finantantator, ba  chiar anul acesta grupul sau de firme va creste nivelul de sponsorizare. ” In primul rand acest club trebuie sa intre pe o structura profesionista, iar acest lucru coroborat cu un alt aspect pe care mi-l doresc foarte mult si anume ca acest club sa nu mai fie identificat cu persoana mea, ci sa fie un club al Timisoarei m-au facut sa iau aceasta decizie. Din pacate timpul meu nu imi mai permite sa am puterea de a participa in conducerea acestui club si de aceea mi se pare normal ca, daca dorim sa fim profesionisti, eu sa fiu cel care face primul pas in acest sens si am decis sa imi dau demisia. Avem nevoie de o persoana activa care sa fie vicepresedinte, care sa participe la toate deciziile majore ale acestui club, care sa se zbata pentru acest club, care sa aduca finantari, pentru ca numai asa un club poate sa existe. Nu putem sa stam cu mana intinsa catre autoritati, trebuie sa demonstram ca suntem un club profesionist, iar un astfel de club nu se sustine din bani publici, ci din fonduri private”, a spus Dan Dinu, care a asigurat ca desi nu va mai avea un post in conducere va fi in continuare alaturi de RCM:”Eu voi ramane langa echipa suta la suta, voi ramane ca si finantator, chiar grupul nostru de firme va creste in acest an nivelul de sponsorizare cu 20% fata de anul trecut”, a mai spus Dinu.
Dan Dinu va fi inlocuit in functia de vicepresedinte de Dusan Filipas, cel care oricum s-a aflat aproape de clubul timisoarean in ultimii doi ani de zile. „Cred ca va fi un pas inainte pentru acest club. Am avut propunerea ca aceasta functie sa fie ocupata de domnul Dusan Filipas, pe care il cunosc de aproape 20 de ani. E timisorean suta la suta, are un CV impresionant si cu siguranta va reusi sa duca mai departe de am reusit noi sa contruim”, a spus Dinu.
„Este o zi trista din cauza retragerii lui Dan Dinu, dar speram si avem convingerea ca putem sa imingem lucrurile mai inainte , pentru ca altfel gestul lui de astazi ar fi egal cu zero. Doresc sa imi exprim regretul fata de retragerea lui din conducere dar vreu sa subliniez ca el va ramane in Adunarea Generala si principalul finantator privat. El ne-a incurajat pe toti si ne-a moivat in aceasta perioada pentru a atinge obiective care pareau indraznete pana acum doi ani de zile, atunci cand eu m-am alaturat acestei echipe. Eu si Dan suntem asemenatori in multe privinte, suntem prieteni si pot sa confirm ca voi pastra acelasi entuziasm si dorinta de rezultate. E o provocare pentru mine a-l urmez pe Dan in aceasta functie, a ridicat standardele foarte sus si daca nu vom mentine aceste standarde inseamna ca il vom dezamagi”, a spus Dusan Filipas, care are a ocupat functii de conducere in mai multe companii multinationale.
Filipas a anuntat si principalul sau obiectiv: Vrem ca si managementul sa se ridice la nivelul echipei, pentru ca echipa are nevoie de un management puternic. Dupa cum se stie, celelalte echipe s-au inatrit mult in plan sportiv, iar managementul ar trebui sa fie al 16 jucator pentru noi in acest an”, a mai spus Dusan Filipas.
Dan Dinu va ramane in continuare si membru in Biroul Federal din cadrul Federatiei Romane de Rugby.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...