Noutati :

DRUMURI MUNICIPALE TIMISOARA ORGANIZEAZA LICITATIE CU STRIGARE in data de 15.12.2015

24 noiembrie, 2015 - 03:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
2

TIMISOARA. S.C. DRUMURI MUNICIPALE TIMIŞOARA S.A. organizează în data de 15.12.2015, orele 10.00 la sediul societătii din Timisoara, Str. Eternitătii nr.45 – licitatie deschisă cu strigare, pentru vânzarea bunurilor mobile şi imobile apartinând societătii ce se află în localitatea Vărădia de Mureş, jud. Arad.

Activele scoase la vânzare constau în bunuri mobile şi imobile, după cum urmează:

-clădire cărămidă birou, dormitor, garaj;
-chesoane beton stavilă acces auto (rampă alimentare stație);
-teren arabil extravilan în suprafată de 3800 m2;
-statie balastieră metalică;
-transformator linie electrică 250 KWA,
-instalatie pompă apă;

Activele pot fi vizualizate de către persoanele interesate în fiecare zi lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00, în localitatea Vărădia de Mureş, jud. Arad.

Pentru detalii legate de organizarea licitatiei, prezentare documente, înscrierea la licitatie etc., persoanele interesate se vor adresa de luni până vineri, între orele 0730-1500, secretariatului societătii din Timişoara, str. Eternitătii nr.45, telefon: 0256-215005, fax: 0256-215007, e-mail:[email protected]

Pot participa:
Ofertanti persoane fizice române;
Ofertanti persoane juridice române.

Regulamentul de vânzare se poate consulta AICI sau pe www.sdm-tm.ro ori la sediul societătii din Timis, Timisoara, str. Eternitătii nr.45.

Consiliul Local al Municipiului Timisoara organizează prin Comisia de selecţie, la sediul Primăriei Municipiului Timisoara din b-dul C.D.Loga nr.1 – evaluarea/selecţia prealabilă în vederea desemnării membrilor Consiliului de administraţie la S.C. DRUMURI MUNICIPALE TIMISOARA S.A.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dupa care S.C. DRUMURI MUNICIPALE TIMISOARA S.A. „va trage apa”, iar pretul reparatiilor, reabilitarilor va fi „la liber”.

  2. Apropo de drumurile din municipiul Timisoara si S.C. Drumuri Municipale.
    Pe strazile Fl. Barbu colt cu V. Madgearu si apoi Romulus colt cu Remus s-a „reparat ceva” in subteran. Drept urmare (1) blocurile de granit au fost ridicate, (2) gropile lasate au fost astupate cu pietris si (3) blocurile de granit „reutilizate in zona” (daca ar exista un reponsabil de zona (inspector?) le ar gasi imediat, in apropiere).