Doua trenuri care ajung la Timisoara, anulate la sfarsitul lui septembrie

TIMISOARA. Doua garnituri de tren, una care pleaca din Timisoara si alta care are capatul de linie in Gara de Nord, vor fi anulate la sfarsitul lunii septembrie.

CITESTE SI: Pista noua de biciclete, de 65 km, pe digul raului Timis, pana in Serbia, la prima licitatie

Masura va fi luata doar pentru o saptamana si se impune pentru a permite efectuarea de lucrari la infrastructura rutiera intre statiile Ilteu – Varadia –Radna.

Restrictiile vor fi valabile in perioada 22/23 septembrie – 27/28 septembrie si este vorba despre trenurile care fac legatura Timisoara-Iasi:

trenul IR 1763 Iasi – Timisoara Nord va fi anulat. In locul lui va circula suplimentar trenul IR 12767 pe ruta Iasi ( pl. ora 15.35) – Cluj Napoca – Simeria – Ilia – Lugoj – Recas – Timisoara Nord (sos.ora 08: 27).

trenul IR 1765 Timisoara Nord – Iasi va fi anulat. In locul lui va circula suplimentar trenul IR 12769 pe ruta Timisoara Nord (pl. ora 52) – Recas – Lugoj – Ilia – Simeria – Cluj Napoca – Iasi (sos.ora 07.22).

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri si doresc sa renunte la calatorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achizitionate si neutilizate (fie pentru intreaga ruta, fie pentru distanta neefectuata din ruta respectiva), conform Regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Trafic intern/Renuntarea la calatorie.„, transmit reprezentantii CFR Calatori.

Tot in perioada 22 – 28 septembrie, din pricina lucrarilor la linia de contact si la instalatiile din statia Ilteu, se va intreruper total traficul pe raza statie si linia va fi scoasa de sub tensiune pe intervalul Zam – Ilteu.

De asemenea, tot in aceasta perioada se vor desfasura si lucrari la pasarele pietonale si la copertinele peroanelor din statiile Savarsin, Varadia, Barzava Nouă, Milova, Radna, Paulis, Ghioroc, lucrari care se executa cu intreruperea alimentarii cu energie electrica a liniei de contact pe intreaga distanta Ilteu – Varadia – Radna – Cicir.

Din pricina acestor interventii, pentru calatorii care vor circula cu 15 trenuri Reggio, este asigurata transbordarea.

→ R 2027, R 2045, R 2031, R 2705, R 2043 – transbordare auto pe distanta Simeria – Arad

→ R 2042 – transbordare auto pe distanta Zam – Simeria

→ R 2044, R 2046, R 2048, R 2372, R 2030 – transbordare auto pe distanta Arad – Simeria

→ R 2374 – transbordare auto pe distanta Arad – Radna

→ R 2381 – transbordare auto pe distanta Simeria – Savarsin

→ R 2041 – transbordare auto pe distanta Radna – Arad

→ R 2386 – transbordare auto pe distanta Savarsin – Simeria.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. „Anulat”, „suspendat”, „restrictionat”, „inlocuit cu”, tot aia. Important e ca Fritz e de vina.