Doua tramvaie suspendate si restrictii de circulatie la Timisoara

TIMISOARA. Vor fi instituite restrictii de circulatie in weekend intr-o zona din Timisoara unde se vor executa lucrari de asfaltare.

CITESTE SI: Cele 5 societati ‘curate’ infiintate de administratia Fritz pentru a salva Colterm, inutile? Primul proiect depus de una dintre firme, respins la finantare prin PNRR, al doilea e in… lamuriri, al treilea in aer

Astfel, doua tramvaie vor fi suspendate, iar traficul auto va fi deviat pe str. Gheorghe Adam, pe tronsonul cuprins intre str. Lorena si intersectia cu str. Simion Barnutiu si Calea Dorobantilor, dupa cum urmeaza:

Din data de 26.11.2022 (sambata), de la ora 7,00 pana 27.11.2022 la ora 7,00 pentru relatia Calea Lugojului spre str. Gh. Adam pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone se deviaza pe la str. Padurea Verde, str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam, se va inchide circulatia pe relatia str. Gh. Adam – Calea Dorobantilor – Simion Barnutiu cu devierea traficului pe contrasens pe liniile de tramvai.

Din data de 27.11.2022 de la ora 7,00 pana in data de 28.11.2022 la ora 6,00 se deviaza circulatia dupa cum urmeaza:
-Relatia Calea Lugojului pentru str. Gh. Adam pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone se deviaza pe str. Padurea Verde – str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam.
-Pentru relatia Calea Dorobantilor – str. Gh. Adam, traficul se va devia pe contrasens pe liniile de tramvai, circulatia se va desfasura alternativ pe cate o banda pe tronsonul cuprins intre str. Simion Barnutiu pana la str. Lorena.

In timpul executiei lucrarilor mai sus mentionate circulatia tramvaielor de pe linia 1 si 2 va fi sistata, transportul public de persoane fiind asigurat cu doua autobuze de capacitate mica„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...