Doua spitale si zeci de strazi raman fara apa calda, la Timisoara

TIMISOARA. Colterm continua interventiile la propria retea si opreste apa calda, marti, in mai multe zone din Timisoara.

CITESTE SI: Recunoastere pentru Timisoara, a treia oara, la Bruxelles. Proiectul prin care au fost aduse tramvaiele Bozankaya, exemplu de buna practica in Europa 

Astfel, intre orele 9:00 – 17:00, sunt planificate lucrari in reteaua de medie tensiune la PT 7A, suntem nevoiti sa intrerupem furnizarea apei calde de consum la punctul termic amintit. Vor fi afectati consumatorii arondati strazilor: Bd. Revolutie si Martir Leontina Binciu.

Tot marti, 11.10.2022, in intervalul 8:00- 12:00, se intrerupe furnizarea apei calde de consum la punctul termic 38, pentru remedierea unor defectiuni tehnice aparute la reteaua primara de termoficare a municipiului Timisoara. Vor fi afectati consumatorii care locuiesc de urmatoarele strazi: C-tin cel Mare – partial, Holdelor, Martir Alexandru Chorosi, Martir Ioan Mariutac, C-tin Radulescu Motru, Pomiculturii.

In aceeasi zi, intre orele ora 07: 30 – 17:30, in vederea executarii de lucrari aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timisoara in vederea conformarii la normele de protectia mediului privind emisiile poluante in aer si pentru cresterea eficientei in alimentarea cu caldura urbana Etapa II”, se intrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, Spitalul Victor Babes si la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectati consumatorii arondati strazilor: Baader, Dragasani, Golescu, Infratirii, Take Ionescu, Virtutii, Tapia, Dorobantilor, Lugojului, Renasterii, Simion Barnutiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogalniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazar, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.