Noutati :

Doua scoli se muta in spatiile fostului Colegiu Mincu din Timisoara. Cine va invata aici

27 iulie, 2018 - 06:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Dupa ce anul trecut scolar s-a luat decizia ca elevii Colegiului Mincu sa fie mutati in mai multe scoli din Timisoara, in functie de profilul pe care il studiau, iar scoala sa fie desfiintata, acum, alesii locali au votat mutarea mai multor scoli in cladirile fostului liceu.

Astfel, o parte din elevii Liceului Lenau, cei care pana acum au invatat in spatiul Societatii de Transport Public Timisoara, se vor muta aici. Primaria a dat in folosinta spatiul de pe strada Gheorghe Lazar in mod gratuit liceului Lenau, pentru o perioada de 49 de ani. In acest fel, Primaria nu va mai fi obligata sa plateasca lunar chirie pentru spatiul din Intrarea Doinei.

Tot in spatiile fostului Colegiu Mincu se vor muta si elevii Scolii Generale 24. Acestia vor intra in salile in care pana acum au invatat cei de la Gen. 26, scoala ce fusese comasata cu Colegiul Mincu. Si in acest caz, spatiile au fost atribuite tot gratuit, pe o perioada de 49 de ani.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Inspectoratul scolar si asta institutie lovita de capiati