Noutati :

Doua noi sensuri giratorii vor fi construite la iesire din Timisoara

1 martie, 2018 - 12:50 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
6

TIMISOARA. Doua noi sensuri giratorii vor fi construite de catre Consiliul Judetean Timis, la iesire din Timisoara. Proiectul este deja pe masa liderilor judetului.

CITESTE SI: ‘Soseaua Mortii’ ce duce la Timisoara. Topul drumurilor pe care au avut loc cele mai multe accidente grave, in Timis 

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca cele doua sensuri giratorii vor fi amenajate pe drumul judetean dintre Timisoara si comuna Giroc, intr-un orizont de timp de cel mult trei ani.

Avem prevazuta construirea a doua sensuri giratorii intre Timisoara si Giroc, in zona in care vom construi locuintele ANL si in zona in care va fi construita Sala Polivalenta. Prin aceste sensuri giratorii se va face accesul la cele doua obiective„, a declarat Calin Dobra.

CITESTE SI: Zburam din Timisoara in Antalya, Creta si Zakynthos vara asta, dar se pregatesc noi destinatii 

La Giroc, Consiliul Judetean Timis a primit 11 hectare de teren de la Ministerul Apararii Nationale. Aici vor fi construite, in prima faza patru blocuri ANL cu 88 de apartamente, jumatate dintre acestea fiind deja promise pentru angajatii MApN. In cea de-a doua faza, pe acelasi teren vor fi construite, de catre ANL case, care vor putea fi cumparate inclusiv cu credite imobiliare.

Tot la Giroc, Compania Nationala de Investitii are un proiect de ridicare a unei sali polivalente cu 16.000 de locuri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. … intr-un orizont de timp de cel mult trei ani.
  Incredibil. Invitati un grup de 300 „turisti chinezi” si veti avea cele doua sensuri giratorii in max 6 luni (de ex aprilie – iulie)

 2. Doamne,ce investitie complexa si laboroasa ce necesita o planificare minutioasa si de lunga durata !
  OARE Consiliul Judetean mai are in plan asemenea lucrari TITANICE in viitorul apropiat ?!
  Ce ne-am face fara voi,ce ne-am face fara ele….
  Sunteti penibili !!!

 3. IMAGINATI-VĂ PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN TIMIȘ ANUNȚĂ O REALIZARE DE CARE ȘI AMERICANII VOR FI INVIDIOȘI
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  ACEST NIMENI SLUGA UNUI CONDAMNAT PENAL ZIS ALI BABA DE TELEORMAN NE DĂ O VESTE miiiiiiică miiiiiiică DE TOT, STĂPÂNII DIN TELEORMAN L-AU TRIMIS LA FURAT CÂND A CERUT BANI PENTRU STADION DAR IMEDIAT IESE LA ATAC ȘI NE PROMITEEEE !! CEEEE ??DOUĂ SENSGIRATOARE CARE SE VOR REALIZA PESTE TREI ANI 🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  DE CE PESTE TREI ANI? PENTRU CĂ NU SE VOR FACE NICIODATĂ ȘI PENTRU CĂ ALI BABA DE TELEORMAN VA UMILI TIMIȘOARA CU MÂNĂ ȘI MINTEA AIA RARĂ CA PĂDUREA LIGHEDULUI A LUI CĂLIN DOBRE ȘI NU VA DA NICI UN BAN PENTRU POLIVALENTĂ IAR LA SFÂRȘIT ZIARIȘTII DE PAIE VOR GĂSI UN MOTIV SĂ-L FACĂ PE ROBU VINOVAT.
  IAR ACUM ÎNAPOI LA DRUMUL ÎNTRE GIROC ȘI TIMIȘOARA. ÎN ORICE ȚARĂ DIN LUME PROIECTANTUL DACĂ NU-ȘI PERDEA LICENȚA NU AR MAI FI AVUT ÎN VIAȚA LUI NICI UN PROIECT.
  CUM POTI FACE NIȘTE ȘANȚURI BETONATE PARȚIAL DUPĂ CARE LE ACOPERI CÂND ȘTII SIGUR CĂ SE VOR UMPLE CU GUNOAIE ȘI NU VOR MAI FI CURĂȚATE NICIODATĂ S-AU FACI NIȘTE TRANȘEE DE TREI PATRU METRI LĂȚIME
  IAR MAȘINILE PARCHEAZĂ PE CAROSABIL.
  SĂ NU UITAȚI ACEASTĂ REALIZARE INTELIGENTĂ APARȚINE CONSILIULUI JUDEȚEAN TIMIȘ ADICĂ P S D.

 4. Intre timp la iesirea din Tm spre Cenad zici ca e Bangladesh

 5. Asa de repede? Eu zic sa nu te grăbești domnul prof de sport. Nu uita de Muzeul Banatului din centrul orașului să il planifici pe inca 30 de ani… mă gândesc ca asta e mult mai complex.

 6. În C-lea Șagului – Mercedes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!