Dispar insulele de vegetatie din apele raului Bega, la Timisoara. Operatiune de curatare pe canal. Foto

TIMISOARA. Muncitorii de la Apele Romane au inceput o ampla actiune de curatare a insulelor de vegetatie formate pe Canalul Bega, la Timisoara. Au fost puse la treaba o draga multifunctionala si o barja.

CITESTE SI: Repornesc semafoarele la intersectia Gheorghe Lazar cu Cetatii, la Timisoara. Primaria ii asigura pe soferi ca nu vor fi blocaje 

Canalul Bega va fi curatat de ierburi, timp de o saptamana, de la Podul Modos pana la Uzina de Apa din Timisoara, pentru a asigura conditii bune de navigare vaporaselor.

Cele doua utilaje au fost achizitionate de Apele Romane cu 721.000 de euro in cadrul proiectului pentru intretinerea Canalului Bega, proiect finalizat in acest an.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Uhu spune:

  Dar se poate „stimati timișoreni”? Zicea pletosul ca fritoiu e de vina….

 2. doru spune:

  Poate trageti o copertina peste o bucata din canal si faceti un bazin olimpic de inot in urbea asta pluriticultural dezvoltata !!!
  Râd ungurii de noi si cu’curu! pentru ca avem un extraterestru care scrie istorie in bazine, si ei se intreaba de unde naiba a aparut cand la noi in tara bazinele de înot profesioniste pot fi numărate pe degetele de la o mână.!

 3. Gepeto spune:

  altii ar da orice sa aiba insule si noi le distrugem ? acele vegetatii sunt simbolul vietii ecologice. macar sa faceti cosuri de nuiele din pentru mers la piata cu o dacia electrica

 4. somis spune:

  AVAND IN VEDERE CA ADMINISTRATIA NATIONALA APELE ROMANE ARE UN NOU DIRECTOR GENERAL IN PERSOANA DOMNULUI SORIN LUCACI FOST DIRECTOR AL DIRECTIEI REGIONALE DE DRUMURI SI PODURI TIMISOARA(DRDP) SE POATE CREDE CA CEI DIN ADMINISTRATIILE BAZINALE DE APA DIN TARA PRINTRE CARE SI ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA BANAT SE VOR APUCA DE BETONAREA CURSURILOR DE APA .SPECIALISTII DIN CADRUL ADMINISTRATIILOR DE APA DIN TARA AU FOST DATI PE LINIA MOARTA(EX.CAZUL OVIDIU IANCULESCU)IAR ALTII PUSI IN SITUATIA DE A IESII LA PENSIE SAU PARASI INSTITUTIA.POLITRUCII,FRIPTURISTII SUNT BINE MERSI PE FUNCTII DE CONDUCERE BANOASE IAR LUCRARILE SUNT EXECUTATE CONFORM PREGATIRII LOR(EX.ECOLOGIZARE BEGA,PISTA DE BICICLETE CU TRASEUL DE LA PODUL MODOS SPRE SANMIHAIU ROMAM SI PANA LA GRANITA CU SERBIA.).BANATENI NU TREBUIE SA VA MIRATI ASA ESTE MAI NOU PRIN INSTITUTII!!!!!!!!