Din cele zece predictii importante ale lui Nostradamus, noua s-au adeverit! Vezi care a ramas!

Jurnalistii de la Business Insider au aruncat o privire in trecut, spre predictiile, implinite sau nu, ale celebrului Nostradamus. Vezi care sunt cele mai importante 10!

Acesta a facut aceste predictii in 1555, dar afirmatiile sale sunt inca subiect de dezbateri aprinse.

1. Moartea lui Henric al II-lea
Rege al Frantei intre 1547 si 1559, Henric al II-lea a murit in timpul unui turnir. Iata ce scria Nostradamus si ce s-a intamplat: „Leul tanar il va infrange pe cel mai batran pe campul de lupta, intr-o singura lupta. ii va strapunge ochii in cusca aurita; doua rani intr-unul, apoi va pieri de o moarte naprasnica„.

La 1 iulie 1559, pe cand regele participa la un turnir, accidental, lancea prietenului sau, care ii era adversar in competitie, a strapuns coiful regal de aur si a patruns in ochi. Faptasul ingrozit, contele de Montgomery, era mai tanar decat suveranul; o aschie din arma rupta i-a provocat acestuia o a doua rana, iar regele a indurat dureri cumplite timp de zece zile, dupa care a murit. in tot acel timp el avea sa fie si sa ramana singurul suveran al Frantei cu un singur ochi. Atat Henric, cat si Montgomery, aveau cate un leu pe scuturile lor.

2. Marele incendiu din Londra
Sangele celui drept va fi cerut de Londra, Ars de foc in anul 66, Batrans Doamna va cadea din locul ei inalt, si multi din aceeasi secta vor fi ucisi„. Incendiul a avut loc in anul 1666 si a distrus o mare parte din oras, inclusiv catedrala Sf. Paul.

3. Revolutia Franceza
Populatia de sclavi va canta si va cere Ca printii si lorzii sa fie tinuti captivi in inchisoare, Iar raspunsul la rugile lor divine Vor fi idiotii fara cap

In urma binecunoscutei revolutii din 1789, care a servit drept model pentru multe popoare europene, taranii au reusit sa ii invinga pe nobili si sa-i trimita la Bastilia, unde au fost decapitati.

4. Domnia lui Napoleon
PAU, NAY,LORON va fi mai mult din foc decat din sange, Ca sa inoate in glorie, cel puternic va fugi spre confluenta. El va refuza sa intre la Piuses, Pe cei depravati ii va intemnita„.

Pau, Nay si Oloron sunt trei orase din Franta. Anagramand numele lor obtinem, NAPAULON ROY, adica Napoleon, rege. Mai mult din foc are menirea de a sublinia familia modesta din care provenea Napoleon. Piuses poate fi Papa Pius al VI-lea sau Pius al VII-lea, rivali ai lui Napoleon.

5. Louis Pasteur
Un lucru pierdut, ascuns pentru multe secole, Va fi descoperit, Iar pastorul va fi celebrat aproape ca un zeu. insa zvonurile spun ca va fi dezonorat

Este o predictie fantastica. Pasteur avea sa fie catalogat descoperitorul vaccinurilor impotriva antraxului si rabiei. Ulterior, s-a demonstrat ca vaccinul anti-antrax fusese deja descoperit.

6. Hitler
In vestul Europei, Se va naste un copil din parinti saraci. El va seduce o multime de oameni cu vorbele sale si faima lui va creste pana in est
Nascut in vestul Europei din parinti foarte saraci, Hitler a fost un orator desavarsit, datorita acestei calitati ajungand in fruntea poporului german

7. Charles de Gaulle
Unul numit Gaulle va conduce de trei ori …
Istoricul personaj a fost lider al Fortelor Franceze Libere in Al Doilea Razboi Mondial, prim-ministru al Frantei in guvernul provizoriu postbelic si primul presedinte al celei de-a Cincea Republici.

8. Asasinarea lui J.F. Kennedy si a lui Bobby Kennedy
Un om mare va fi doborat intr-o zi de o lovitura nimicitoare, O fapta malefica, prevazuta de purtatorul unei petitii. Un altul va cadea la timp de noapte. Conflict la Reims, Londra si o molima in Toscana

John Kennedy, a primit numeroase amenintari cu moartea si a fost impuscat mortalin dupa-amiaza zilei de 22 noiembrie 1963. Bobby Kennedy a fost ucis la miezul noptii, pe 5 iunie 1968.

9. Atentatele din septembrie 2001

Un foc zguduitor din centrul pamantului va cauza fiori in Orasul Nou. Doua roci mari vor purta urmele mult timp, Arethusa va inrosi un alt rau

In ziua de 11 septembrie 2011, turnurile gemene din New York au fost tinta unui atac terorist.

10. Un mare cutremur in viitor?

O miscare in panta a pamantului, o mare calamitate, Peste Pamanturile din Vest si Lombardia Va fi foc pe nava, ciuma si captivitate: Mercur in Sagetator. Saturn „dispare”

Cutremurul este prezis in Lumea Noua, cel mai probabil in California. Data cand Mercur va fi in Sagetator, iar Saturn nu va fi vizibil este 25 noiembrie 2015.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...