Dialog halucinant Iancu – Piturca Iancu: Esti homosexual? / Piturca: Esti un garoi, un cioroi, un tigan borat!

Scandalul dintre Victor Piturca si Marian Iancu ia amploare, cei doi certandu-se la ca usa cortului într-o emisiune tv. Victor Piturca si Marian Iancu nu au îngropat securea razboiului, ba dimpotriva. Cei doi s-au balacarit într-o emisiune, aruncand cu jigniri extrem de grave. "Iancu mi-a jignit si munca si rezultate de la nationala. Iancu m-a facut agramat, ca nu stiu sa vorbesc... El a jignit oameni si eu nu stiu cine e el? Cine e Iancu, ce a facut el pentru fotbal si Timisoara? Daca spune ca e o competitie între mine si el, o sa-l jignesc de o sa moara tiganii de oftica, ca pe aia îi reprezinta! Esti vreun smardoi, smecher? Ce te crezi? Cum îsi permite el sa vorbeasca de persoana mea?", a tunat Piturca la GSP TV. În acel moment, patronul Timisoarei a intervenit în emisiune si a urmat un dialog socant, jignirile curgand din ambele parti! Iancu: Îl întreb daca e homosexual? Bai, spune daca esti homosexual! Piturca: Cu garoi din astia, cu ciori care stau în fata si poarta legal 200 de kilograme de rahat în ei si mananca cate 25 de sendvisuri nu am ce discuta! Au ajuns tigani din astia sa faca emisiuni! E ultimul lucru care se putea întampla în fotbalul romanesc. Iancu: Bai, eu cred ca esti homosexual! Piturca: Garoiul asta sta deasupra stalpului, nu i-au trecut petele de pubertate! Vorbeste tiptil, tiganeste, se crede intelectual! Iancu: M-am convins, esti homosexual! Piturca: Cu tigani borati din astia, fotbalul romanesc se duce de rapa! Iancu: Sa stii ca e o virtute în Europa sa fii homosexual. Piturca: Garoiul asta umflat, de 300 de kilograme, a ajuns sa înjure presedintele FRF, sa jigneasca presedinti de club, echipe cu ani de istorie în spate! Iancu: Eu cred ca esti satanist. Esti cu Satana, esti cu Mefisto? Piturca: Ai furat jucatorii lui National, ai falimentat clubul! Ai furat de la Otopeni! Magraonul asta se crede buricul pamantului, crede ca e Bulibasa din fotbal! Iancu: Dar esti satanist? Piturca: Comportamentul lui este de tigan, de garoi! Iancu: Esti satanist, esti cu Satana? Piturca: Da, recunosc, sunt satanist! Uita-te în oglinda sa vezi cum arati tu si cum arat eu, apoi sa vedem cine e Satana! Iancu: Da frumosule, da gingasule! În urma acestui dialog incredibil cei doi pot fi amendati drastic de catre Comisia de Disciplina a LPF, în calitate de oficiali ai unuo rcluburi din Liga I. [local /wp-content/uploads/2010/11/Piturca_Vs_Iancu.flv]

Scandalul dintre Victor Piturca si Marian Iancu ia amploare, cei doi certandu-se la ca usa cortului într-o emisiune tv. Victor Piturca si Marian Iancu nu au îngropat securea razboiului, ba dimpotriva. Cei doi s-au balacarit într-o emisiune, aruncand cu jigniri extrem de grave.

„Iancu mi-a jignit si munca si rezultate de la nationala. Iancu m-a facut agramat, ca nu stiu sa vorbesc… El a jignit oameni si eu nu stiu cine e el? Cine e Iancu, ce a facut el pentru fotbal si Timisoara? Daca spune ca e o competitie între mine si el, o sa-l jignesc de o sa moara tiganii de oftica, ca pe aia îi reprezinta! Esti vreun smardoi, smecher? Ce te crezi? Cum îsi permite el sa vorbeasca de persoana mea?”, a tunat Piturca la GSP TV.

În acel moment, patronul Timisoarei a intervenit în emisiune si a urmat un dialog socant, jignirile curgand din ambele parti!

Iancu: Îl întreb daca e homosexual? Bai, spune daca esti homosexual!

Piturca: Cu garoi din astia, cu ciori care stau în fata si poarta legal 200 de kilograme de rahat în ei si mananca cate 25 de sendvisuri nu am ce discuta! Au ajuns tigani din astia sa faca emisiuni! E ultimul lucru care se putea întampla în fotbalul romanesc.

Iancu: Bai, eu cred ca esti homosexual!

Piturca: Garoiul asta sta deasupra stalpului, nu i-au trecut petele de pubertate! Vorbeste tiptil, tiganeste, se crede intelectual!

Iancu: M-am convins, esti homosexual!

Piturca: Cu tigani borati din astia, fotbalul romanesc se duce de rapa!

Iancu: Sa stii ca e o virtute în Europa sa fii homosexual.

Piturca: Garoiul asta umflat, de 300 de kilograme, a ajuns sa înjure presedintele FRF, sa jigneasca presedinti de club, echipe cu ani de istorie în spate!

Iancu: Eu cred ca esti satanist. Esti cu Satana, esti cu Mefisto?

Piturca: Ai furat jucatorii lui National, ai falimentat clubul! Ai furat de la Otopeni! Magraonul asta se crede buricul pamantului, crede ca e Bulibasa din fotbal!

Iancu: Dar esti satanist?

Piturca: Comportamentul lui este de tigan, de garoi!

Iancu: Esti satanist, esti cu Satana?

Piturca: Da, recunosc, sunt satanist! Uita-te în oglinda sa vezi cum arati tu si cum arat eu, apoi sa vedem cine e Satana!

Iancu: Da frumosule, da gingasule!

În urma acestui dialog incredibil cei doi pot fi amendati drastic de catre Comisia de Disciplina a LPF, în calitate de oficiali ai unuo rcluburi din Liga I.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. ce tziganie. clasic. marca iancu. de ce sa ne miram

 2. Lasa frate ca nici cu Piti nu ne e rusine. Astia is doi tigani care-si scot ochii si noi punem botu

 3. ce se mai tiganesc astia

 4. As prefera sa o vad pe Poli in B , decat sa ma reprezinte un ordinar ca Iancu ! Si-apoi ascultati-ma : Zambon e mic copil fata ce o sa faca Iancu cand se supara pe Timisoara.Nu e investitor, e un camatar pt. Poli !

 5. La ce te poti astepta de la un giulestean si un oltean de prin Orodel(scolit golaneste in Bucuresti)??Acest limbaj trivial pe mine mai mult m-a amuzat decit m-a indignat…Daca si-au pierdut cei 7 ani de acasa…

 6. hahahahaha…. m-ai convins! esti homosexual!!! hahahaha e nebun Iancu asta….

 7. accesati pe http://www.just.ro si cautati pe site-ul judecatoriei tribunalului si curtii de apel timisoara sa vedeti cite procese are SC Fotbal club sa Timisoara
  La un moment dat veti vedea ca societatea este falimentara datorita lui Iancu
  El a luat toti banii si a plecat