Noutati :

Deschidere de an universitar la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ‘Regele Mihai I al Romaniei’ din Timisoara

25 septembrie, 2017 - 04:31 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ‘Regele Mihai I al Romaniei’ din Timisoara isi va deschide portile pentru un nou an universitar. La festivitatea de deschidere sunt asteptati sa participe, pe langa studenti si cadre didactice si o serie de personalitati din administratie, oameni de afaceri sau consuli.

Festivitatea de deschidere a noului an universitar are loc luni, in data de 2 octombrie a.c., de la ora 10.00.

Universitatea este pregatita si pentru cazarea studentilor. Caminele au fost igienizate si chiar reparate in urma furtunii de saptamana trecuta.

Avem camine afectate, facultati si chiar zona de Statiune didactica, dar pagubele nu sunt foarte mari, studentii se pot caza„, a declarta rectorul USAB, prof. univ.dr.ing. Cosmin Popescu.

Potrivit rectorului, la festivitatea de deschidere a noului an universitar va participa secretarul de stat in cadrul Ministerului Educatiei, Petru Andea, dar si lideri ai administratiei publice locale si judetene, oameni de afaceri si chiar din zona consulatelor.

Foto: ArhivaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...