Demolari intr-una dintre pietele mari din Timisoara! Incepe schimbarea la fata?

TIMISOARA. Constructii ilegale sau care dadeau un aspect urat unei piete din Timisoara au fost deja inlaturate, acesta fiind primul pas catre un proiect mai mare de modernizare.

CITESTE SI: Fiecare cartier cu povestea numelui sau, la Timisoara! Al tau stii de unde se trage?

Primaria are in plan un proiect de remodelare a Pietei 700, care ar trebui sa intre in vigoare in acest an, asa cum declarat primarul Nicolae Robu pentru opiniatimisoarei.ro, inca de la finele lui 2016.

Vom implementa un proiect complex prin care vom pune in valoare tot ce inseamna Piata 700, dar deocamdata facem doar asanarea acelei zone. In 2017, vom da drumul si acestui proiect complex. Acum facem asanare in sensul ca vom demola acel bazin de peste, vom demola inca o constructie ilegala facuta langa bastion si vom inlatura acea ghena de gunoi, gasind alta varianta pentru colectarea gunoiului in zona. Ghena aceea lasa senzatia de primitivism, se produc si mirosuri neplacute si nu mai poate fi tolerata acolo„, afirma edilul pentru site-ul nostru.

CITESTE SI: Cand vom merge pe autostrada de la Timisoara la Belgrad?

Pana sa fie pus in practica planul, au aparut deja primele schimbari in zona Pietei 70. Bazinul de peste a fost demolat, iar pe locul unde se afla, acum mai sunt doar cateva caramizi, trei stalpi de metal si ramasitele unei instalatii electrice.

Constructia aflata langa bastion, si in care la un moment dat se afla o mica brutarie, a fost si ea demolata.

CITESTE SI: Atentie! Se premiaza cele mai frumoase fotografii si filme despre Timisoara! Cum te inscrii in concurs? 

Singura care a ramas inca in zona si nu s-a luat inca o masura, a fost ghena de gunoi, care nu a fost mutata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.