Noutati :

Decizie definitiva! Ce se intampla cu cinematografele din Timisoara?

25 ianuarie, 2017 - 11:50 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Regia Autonoma de Distributie si Exploatare a Filmelor RomâniaFilm va trebui sa predea Primariei cinematografele din oras pentru a le administra si repune in functiune. Decizia a fost luata deja de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

CITESTE SI: I-a stat inima! Cum a trecut milimetric pe langa un accident un sofer din Timisoara! VIDEO!

Anuntul a fost facut pe o retea de socializare de insusi primarul Nicolae Robu, iar RADEF va trebui sa faca acest lucru in termen de 30 de zile de la emiterea sentintei.

In 20.01.2017, Inalta Curte a decis definitiv si irevocabil pastrarea sentintei Curtii de Apel Timisoara prin care RADEF este obligata sa predea Primariei Timisoara cele 7 cinematografe nominalizate mai jos -salile de spectacol, impreuna, unde este cazul, cu gradinile de vara conexe-, in termen de 30 de zile de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti. Sentinta spune, de asemenea, ca in cazul în care RADEF refuza încheierea protocolului de predare primire, hotararea instantei va tine loc de protocol de pedare primire.
Cele 7 cinematografe sunt:
1. Cinematograful Dacia – str. Zborului nr. 7
2. Cinematograful Timiş – Piata Victoriei nr. 7
3. Cinematograful Victoria – str. Ciprian Porumbescu nr. 2
4. Cinematograful Arta (cu gradina de vara) – str. Iancu Vacarescu nr. 18
5. Cinematograful Unirea – str. Mureş nr. 3
6. Cinematograful Fratelia – str. Izlaz nr. 40
7. Cinematograful Freidorf – str. Andreescu nr. 97
Un al 8-lea cinematograf, Studio, va trebui si el predat Primariei de catre RADEF si speram ca asta sa se întâmple fara un nou proces, avand în vedere cele de mai sus„, se arata in comunicatul postat pe pagina de Facebook a edilului.

CITESTE SI: Pun pret pe fiecare viata aflata in primejdie! Ghemotoc de blana, salvat de pompieri in Timis, dupa o misiune contra cronometru. VIDEO! Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...