Noutati :

De unde face rost Consiliul Judetean Timis de bani pentru salariile majorate ale functionarilor din subordine?

25 iulie, 2012 - 03:09 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierii judeteni au cautat, in aceste zile, o solutie pentru majorarea salariala de 8% a bugetarilor din subordinea institutiei, bani care nu sunt prevazuti in bugetul din acest an al Consiliului Judetean Timis.

Daca in unele judete s-a stabilit ca acesti bani vor fi ”imprumutati” de la alte institutii din subordinea Consiliului Judetean, in Timis s-a gasit o solutie pentru a nu se apela la aceasta varianta. Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, pentru salariile angajatilor din subordinea Consiliului Judetean Timis se va face o rectificare de buget in urmatoarea sedinta de plen a Consiliului Judetean Timis.

Vom face rectificare bugetara pentru aceasta majorare salariala, apoi vom astepta bani de la Ministerul Finantelor. Mai exact, am gasit o solutie, sa nu luam bani de la institutii din subordine, cum ar fi Protectia Copilului, ci sa luam bani din sumele alocate pentru salarii pentru trimestrul al patrulea. Apoi asteptam luna august cand se va face rectificare de buget la nivel national si atunci speram sa primim bani in completare pentru salariile pe trimestrul patru al acestui an”, a declarat Titu Bojin.

Premierul Victor Ponta a anunţat recent ca salariile bugetarilor vor creşte de la 1 iunie cu 8%, diferenţa de pana la 15% urmand sa fie acordata tot in cursul anului 2012, in luna octombrie sau in noiembrie.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...