Noutati :

De 10 ani, DGA se ia la tranta cu coruptia! Unde poti face sesizari la Timisoara?

29 mai, 2015 - 01:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: JUSTITIE
0

TIMISOARA. Directia Generala Anticoruptie, DGA, din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sarbatoreste 10 ani de la infiintare in 30 mai, ca structura specializata in prevenirea si combaterea coruptiei in randul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

In cei 10 ani de activitate in lupta impotriva coruptiei, institutia s-a dezvoltat permanent atat pe palierul activitatilor de prevenire, cat si a celor de combatere a faptelor de coruptie, consolidandu-si rolul la nivel institutional. Prevenirea reprezinta principala directie de actiune impotriva coruptiei, concretizata prin desfasurarea unor activitati de instruire si informare in randul personalului propriu, dar si prin campanii de constientizare a societatii civile, in dorinta expresa de schimbare a mentalitatii populatiei in ansamblul sau.

Prin toate actiunile sale, D.G.A. promoveaza legalitatea, integritatea, onestitatea si profesionalismul ca standarde atat pentru personalul propriu, cat si pentru cel al M.A.I.
Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia TelVerde anticoruptie 0800.806.806 pune la dispozitia cetatenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de coruptie, putand fi apelata din orice retea de telefonie fixa sau mobila de pe teritoriul Romaniei.

La nivel local, D.G.A. este reprezentata de Serviciul Judetean Anticoruptie Timis, al carui sediu se afla pe B-dul Take Ionescu nr. 44-46, telefon/fax 0256/220.330.

Cetatenii judetului Timis care doresc sa ia atitudine impotriva actelor de coruptie pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuita Telverde 0800.806.806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii judetene.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...