Noutati :

Daca ai de facut lucrari de constructii, in Timisoara, iata de ce ai nevoie sa nu primesti amenzi

10 ianuarie, 2018 - 12:16 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Timisorenii care in 2018 vor sa faca lucrari de modernizare a locuintelor sau sa ridice ori sa demoleze constructii, trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a nu primi amenzi.

CITESTE SI: Ridicarea primelor baze sportive de cartier, unice in tara, la Timisoara, ar putea incepe in 2018 

Primaria ii asteapta pe toti cei care au lucrari in gospodarie in acest an sa prezinte si un plan prin care vor scapa de deseurile rezultate in urma modernizarilor.

Documentatia trebuie intocmita si depusa pana in 15 februarie, in doua exemplare, la camera 12 din Primaria Timisoara. In cazul in care planurile nu vor fi intocmite corect, sau vor fi incomplete, acestea vor fi returnate pentru a fi refacute.

Amenzile pentru nedepunerea planului sunt cuprinse intre 1500 si 2000 de lei pentru persoane fizice, in timp ce pentru firme acestea sunt cuprinse intre 2000 si 2500 de lei.

CITESTE SI: Noaptea furturilor, intr-o localitate din vestul tarii. Mai mult de 10 masini si case sparte in doar o ora

Documentatia poate fi depusa la camera 12 a Primariei Timisoara, la ghiseele 1 si 2, dupa urmatorul program:
Luni, miercuri, joi si vineri – intre orele 08.30 si 16.30
Marti – intre orele 8.30 si 18.30

Planul de eliminare a deseurilor trebuie sa cuprinda denumirea si adresa producatorului/generatorului de deseuri, locul generarii deseurilor, tipul si cantitatea acestora, descrierea modului de gestiune a acestora sau tipul de recipiente pentru precolectare. De asemenea, in documentatie trebuie sa apara si denumirea si adresa transportatorului deseurilor, locul depozitarii acestora, numele responsabilului cu gestionaerea deseurilor din cadrul unitatii. Planul trebuie sa aiba de asemenea o data a intocmirii acestuia si semnatura responsabilului cu gestionarea deseurilor.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Atatea acte pentru 3 saci de moloz……care pana urma ajung la rampele clandestine dintre blocuri !