Cursa ratustelor a fost atractia zilei la Festivalul Bega Bulevard, in Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Sute de timisoreni s-au strans duminica sa vada deja traditionala cursa a ratustelor de la Bega Bulevard.

CITESTE SI: Adevarate comori pe care trebuie sa le aratam lumii. Morile de apa din Banat scoase la lumina cu ajutorul voluntarilor 

Cel mai asteptat moment al evenimentului devenit traditie in Timisoara este, in fiecare an, cursa ratustelor. Cu emotii mari, sute de timisoreni s-au adunat pe malurile Canalului Bega si au urmarit cursa cu sufletul la gura.

Mii de ratuste galbene, cumparate de timisoreni de la standurile aflate la eveniment s-au intrecut pe apa. Castigatoarele au fost extrase din apa de catre voluntarii SALVO. Astfel, pe primul loc a ajuns ratusca cu numarul 200, pe locul al doilea a ajuns ratusca cu numarul 508. A fost castigatoare si cea de-a treia tarusca, cea cu numarul 683.

Atelierele de creatie pentru copii din parcul Alpinet sunt deschise pana spre seara. Atmosfera din seara care incheie festivalul Bega Bulevard este intretinuta de JazzyBIT.

Video: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...