Cupa Romaniei la padel se desfasoara la Timisoara. Mai multi reprezentanti ai Banatului sunt in lupta pentru trofeu

TIMISOARA. Prima editie a Circuitului Profesionist de padel din Romania se inchide cu disputarea celei mai importante competitii, Cupa Romaniei. Aceasta „runda” se desfasoara la Padel Center din Dumbravita si va oferi participantilor premii de peste 5000 de euro.

La turneu participa doar cei mai buni jucatori care de-a lungul anului au obtinut puncte in turneele organizate de Circuit la Brasov, Bucuresti si Timisoara. Vor fi competitii organizate pe trei niveluri de performanta la masculin si unul la feminin.

La Nivelul 1, al profesionistilor, Padel Center va fi reprezentat de doua echipe, Klaus Schmidt/Silviu Popescu si Andreas Niemersheim/Lucian Popescu. La nivelul doi, din cele mai bune sase echipe, una va reprezenta Timisoara, Madalin Ilinca si Valentin Rosu, la fel ca la nivelul 3, unde ii avem pe Denis Sas si Constantin Siliman.

La fiecare categorie sunt prezente cel mai bune 6 echipe din tara, acesta luptandu-se pentru Cupa in grupe, apoi in eliminatorii.

Meciurile din grupe, semifinalele si finalele Cupa Romaniei la padel vor putea fi urmarite live pe canalul YouTube si pe pagina de Facebook Circuitul Profesionist de Padel.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...