Noutati :

Cum se vede o etapa din cadrul Campionatul Judetean de Automobilism din postura unui pilot! Vezi aici VIDEO!

15 octombrie, 2012 - 09:14 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SOCIAL
0

Daniel si Mihai Preunca au inregistrat cu ajutorul unor camere fixate pe masinile de concurs cursele efectuate in cadrul celei de-a opta etape a Campionatului Judetean Timis.

Cupa Iulius Mall Timisoara desfasurata in acest week-end a prilejuit initierea unei traditii in familia Preunca. Mihai Preunca (11 ani) care concureaza la clasa debutanti si-a mostenit tatal la problemele cu bordurile. Daca la Cupa Iulius Mall de anul trecut, Daniel Preunca s-a oprit cu masina in bordura, anul acesta Mihai si-a copiat tatal intru totul, lovind bordura exact in acelasi loc.

Vezi mai jos momentul in care Mihai Preunca loveste bordura !

Video-ul nu poate fi incarcat.

In alta ordine de idei, echipa  Opinia Timisoarei Rally Team domina  Campionatul Judetean de Automobilism la aproape toate clasele de concurs si  dupa a 8-a etapa. Astfel, in clasamentul pe echipe Opinia Timisoarei Rally Team conduce cu 22 de puncte, zece mai mult decat echipa de pe locul doi,  Conecter Motorsport.

In clasamentul Open, Alexandru Krepelka de la Opinia Rally Team ocupa prima pozitie cu 70 de puncte,  urmat de colegul sau de la Opinia Timisoarei Rally Team, Sergiu Tirla, cu 47 de puncte.

Si in clasamentrul de la juniori conduce un membru al Opinia Rally Team, Adrian Markovici. Acesta   a acumulat 16 puncte, dublu fata de Bogdan Gherga, ocupantul locului doi. In clasamentul feminin, Diana Stefanescu,  tot de la Opinia Timisoarei Rally Team, conduce cu 26 de puncte, cu 7 mai mult decat Ramona Copoceanu, cea care se afla pe pozitia a doua.

Si la la Clasa de motorizare II, Opinia Rally Team este in frunte prin Sergiu Tirla care ocupa primul loc cu 46 de puncte, 10 mai mult decat Raul Tudoreanu. La Clasa III, Alexandru Krepelka conduce in clasament cu 62,9 puncte, urmat de Daniel Preunca  cu 38 de puncte, ambii de la Opinia Timisoarei Rally Team.

Vezi mai jos clasamentele detaliate!

Cea de-a 9-a etapa a Campionatului Judetean de Automobilism Timis va avea loc la finele acestei saptamani,  mai exact pe 21 octombrie la Buzias,  traseul ales fiind strada Avram Iancu- parcari Hotel Timis si Parc. Lungimea traseului va fi de 1,15 km si se va parcurge in doua manse, urmand ca cel mai bun timp obtinut de fiecare concurent sa puncteze in clasament la final.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...