Noutati :

Cum se va circula in intersectia Michelangelo din Timisoara de saptamana viitoare, unde au inceput lucrarile pentru pasajul subteran? VEZI HARTA CU TRASEE pentru soferi!

29 martie, 2013 - 01:14 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu a prezentat variantele de traseu pentru soferii care au drum prin intersectia de la Michelangelo.

Asadar, odata cu inceperea lucrarilor la pasajul subteran din zona, in sensul giratoriu de la BRD vor avea loc modificari importante de trafic. Atentie, bulevardul Corneliu Coposu, spre si dinspre Pestalozzi, va fi inchis  circulatiei rutiere!

Soferii care vin dinspre Complexul Studentesc, pe strada Ripensia vor putea traversa intersectia si sa o ia  atat spre Parvan, cat si sa-si continue drumul spre Podul Michelangelo.

Soferii care vin din zona centrala pe Podul Michelangelo vor avea posibilitatea fie sa faca dreapta pe Parvan, fie sa- mearga inainte catre  Spitalul Judentean.

Dinspre strada Cluj catre centru pe banda speciala vor putea circula in continuare doar mijloacele RATT,  taximetrele, ambulantele, pompierii si riveranii.

Traficul va fi restrictionat. De pe bulevardul Vasile Parvan se va veni din zona Mihai Viteazu inspre Michelangelo cu posibilitatea unica in intersectia Michelangelo de a face dreapta pe strazile Aries-Cluj. Se va putea veni pe aleea FC Ripensia la un moment ingustat pe o banda pana in intersectia Michelangelo de unde singura alternativa va fi inspre pod cu traversarea podului. De pe strada Cluj-Aries  vor veni inspre  Michelangelo ca si acum doar taxiurile si mijloacele de transport in comun de la RATT care vor avea pe de o parte posibilitatea de a se indrepta inspre pod si a-l traversa, avand prioritate fata de mijloafcele de transport care vin de pe Aleea Ripensia iar pe de alta parte posibilitatea de intrare la stanga pe Parvan, inspre strada Mihai Viteazu. Vehiculele care vin din partea de Nord a orasului, trecand podul pana in intersectie pot face dreapta pe bulevardul Vasile Parvan spre strada Mihai Viteazu sau pot continua pe strazile Aries – Cluj. Circulatia din intersectie pe bulevardul Coposu, inspre Pestalozzi va fi complet inchisa. Acolo va fi primul santier, de la mijlocul intersectiei Michelangelo, pana la strada Delfinului si de asemenea se va lucra si pe o jumatate de pod, pe jumatatea dinspre Parcul Copiilor. Drept urmare se va face o ingustare, dar se vor pastra ambele sensuri, in conditii mai grele de circulatie. Aceasta a fost solutia finala, care, dupa parerea noastra asigura posibilitatea de a se circula in rutele de maxim interes„, a explicat Robu.

Cu alte cuvinte, primele lucrari se vor face pe bulevardul Corneliu Coposu care va fi inchis si pe podul Michelangelo unde se va circula cu restrictii.

In aceste zile se pregateste santierul, primele lucrari,deja au inceput, trandafirii de pe bulevardul Corneliu Coposu, din apropierea strandului termal, au fost scosi si mutati in gradinile unor scoli din oras.

Restrictiile de circulatie sunt necesare pentru demararea operatiunii de construire a unui pasaj pe sub intersectia Michelangelo-Parvan din Timisoara, proiect al carui piatra de temelie a fost pusa anul trecut in luna mai.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ciudat că nu sunt comentarii (pe alte situri de ştiri locale sunt cu zecile)… Sau citesc doar eu, pe aici, sau cenzuraţi. Cred că e valabil ultimul „sau”.

  2. Parca spuneau ca dinspre judetean(Cluj-Aries) spre centru va circula toata lumea,ca-n vremurile bune,nu doar taxi si ratt…asa era logic daca si-asa blocheaza o artera.

  3. Sunt curios ce firma va executa. Oare iarasi Cornu???????? Izometal comfort?????? Ca pe vremea gunoiului Ciuhandru? Si cita spaga s-a luat pe aceasta lucrare. Ca doar nu merge fara la Romania.