Noutati :

Cum ii determini pe angajati sa fie motivati la locul de munca

21 februarie, 2017 - 11:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Competitia mediului de business si antreprenorial pentru oamenii motivati si dedicati a atins cote mari. Dincolo de conditiile fizice de munca, salariu, atmosfera, program, angajatii de cursa lunga isi doresc ceva in plus, iar castigatorii acestei forte de munca vor fi cei care vor sti sa mobilizeze o diversitate de forme de motivare a propriilor salariati.

Beneficiile salariale sunt ingredientul care joaca, astfel, un rol important in cresterea gradului de satisfactie a angajatilor. Fiecare angajator stie din experienta ca o companie isi poate valoriza la maximum oportunitatile de dezvoltare doar cu angajati multumiti si motivati.

Pentru Up Romania, inovatia este valoarea care conduce compania spre initierea si testarea in permanenta a noi instrumente si practici care ajuta la gestionarea moderna si eficienta a proceselor. Clientii si partenerii nostri opereaza in sectoare diferite si se confrunta cu incercari diferite. Indiferent cat de diverse sunt situatiile, Up Romania are solutii personalizate pentru fiecare dintre acestea, tratand fiecare provocare in mod egal, cu profesionalism, cu respect si onoare.

Pe o piata a muncii in schimbare si tot mai dinamica, beneficiile oferite angajatilor trebuie sa raspunda nevoilor acestora de simplificare si flexibilitate. Cu o prezenta de 15 ani in Romania, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza, fidelizeaza angajatii si cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin natura lor, tichetele reprezinta instrumentele necesare oricarei politici sociale echilibrate, indiferent de organizarea societatii sau de domeniul sau de activitate. Astfel, Up Romania se dedica gasirii celor mai eficiente instrumente si servicii care ajuta companiile sa recruteze resurse umane bine pregatite, sa le motiveze si sa le pastreze.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...