Crosul Firmelor inchide traficul rutier pe mai multe strazi din Timisoara! Cati oameni vor lua startul?

TIMISOARA.  Pregatiti de start! Se anunta o noua cursa de anvergura pe strazile Timisoarei. Porneste cea de-a XII-a editie a Crosului Firmelor.

Duminica, 15 mai, incepand de la ora 9.30, aproape 1000 de oameni vor face miscare.

Potrivit organizatorilor, Atletic Club Maraton, la eveniment vor participa 961 de timisoreni, intre care 522 de alergatori si 439 ciclisti.

Sunt inscrise la acest concurs firme din Timisoara, Sannicolau Mare, Lugoj, Arad si Caransebes.

Nu vor lipsi premiile. Astfel, premii individuale vor fi oferite primilor 10 sositi la fiecare proba si categorie. Vor primi vouchere de la un magazin de echipament sportiv, astfel: loc I-300 lei, loc II-200 lei, loc III-100 lei, locurile IV-X cate 50 lei. Locurile I, II, III de la fiecare proba si categorie vor primi, cupa, diploma.

Se vor da si premii pentru firme. Primele trei firme cu cel mai mare numar de participanti finalisti si primele trei firme care acumuleaza puncte in urma primilor cinci participanti sositi la cele doua probe vor fi premiate astfel: loc I-300 lei, loc II-200 lei, loc III-100 lei in vaouchere de la acelasi magazin cu articole sportive.

La tombola vor fi 12 extrageri si se vor oferi vouchere valorice de cate 50 lei.

Primii 600 participanti vor primi o inghetata. Fiecare finalist va primi diploma de acces la punctul de revitalizare.

Traseul probei de CICLISM START II (2 ture): ora 09.30
– Stadion, dr. str. Aries, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. A. Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Aries, se continua spre Casa Tineretului, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. Aurel Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Aries, sosire.

Traseul are o lungime de 4,8 km (1 tura).

Traseul probei de ALERGARE START I (1 tura): ora 10.30
– Stadion, dr. str. Aries, dr. Surorile Martir Caceu, dr. Prof. A. Podeanu, dr. Calea Stan Vidrighin, sens AEM, dr. Bv. Iosif Bulbuca, la McDrive dr. pe Aries, sosire Stadion.

Pe perioada derularii evenimentului circulatia rutiera va fi inchisa pe traseul pe care vor fi prezenti alergatorii si ciclistii, precum si pe strazile adiacente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...