Noutati :

Crin Antonescu a fost reales presedinte al PNL. A fost si singurul candidat. Vezi cine a ocupat restul functiilor!

23 februarie, 2013 - 07:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

44 de liberali nu l-au mai vrut pe Antonescu presedinte al PNL. N-au avut ce face insa, Crin Antonescu fiind singurul candidat inscris pentru sefie. A fost reales cu 1434 de voturi.

Crin Antonescu a fost reales, sambata, in functia de presedinte al PNL, delegatii la Congresul partidului exprimand in favoarea motiunii si echipei propuse de acesta 1434 de voturi „pentru” si 44 „impotriva”, 50 de voturi fiind nule.

Lista propusa de Crin Antonescu cuprinde 15 vicepresedinti cu atributii executive si alti 16 vicepresedinti alesi in congres, alaturi de prim-vicepresedintele PNL si secretarul general.

Pentru functia de prim-vicepresedinte a fost propus Klaus Iohannis, iar pentru cea de secretar general Eduard Hellvig.

Cei 15 vicepresedinti executivi din lista propusa de Antonescu sunt: Daniel Chitoiu -vicepresedinte executiv cu atributii privind coordonarea activitatii guvernamentale si a comisiilor de specialitate ale PNL; Radu Stroe – vicepresedinte executiv cu atributii de aplicare a Statutului si a hotararilor partidului; Eugen Nicolaescu – vicepresedinte executiv cu atributii privind resursele umane; Norica Nicolai – vicepresedinte executiv cu atributii in domeniul afacerilor europene, relatiile cu ALDE si Internationala Liberala si coordonarea grupului parlamentar din PE; Mihai Voicu – vicepresedinte executiv cu atributii in domeniul comunicarii; Relu Fenechiu – vicepresedinte executiv cu atributii privind relatia cu partidele politice; Varujan Vosganian – vicepresedinte executiv cu atributii privind programele si politicile sectoriale; Puiu Hasotti – vicepresedinte executiv cu atributii de coordonare a activitatii grupurilor parlamentare; Dan Motreanu – vicepresedinte executiv cu atributii de coordonare a retelei electorale; Rares Manescu – vicepresedinte executiv cu atributii de coordonare a Consiliului de Coordonare a Municipiului Bucuresti; Marcel Vela – vicepresedinte executiv cu atributii privind administratia publica; Tudor Chiuariu – vicepresedinte executiv cu atributii privind afaceri constitutionale, politici legislative, drepturi si libertati fundamentale; Mircea Diaconu – vicepresedinte executiv cu atributii privind relatiile cu societatea civila si minoritati; Ovidiu Silaghi – vicepresedinte executiv cu atributii privind relatiile externe; Florin Alexe – vicepresedinte executiv cu atributii de coordonare a organizatiilor speciale (TNL, OFL, CSL).

Pentru functiile de vicepresedinte au fost propusi: Cristian Adomnitei, Cristinel Bigiu, Ilie Bolojan, Aristotel Cancescu, Ciprian Dobre, Raducu Filipescu, Sorin Frunzaverde, Mircea Molot, Marian Petrache, Cornel Popa, Nicolae Robu, Dan Radu Rusanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Turcanu, Horea Uioreanu.

Citeste declaratia lui Antonescu, de dupa victorie!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...