Noutati :

Cresele si gradinitele din Timisoara vor fi luate la puricat. Ce nereguli au fost sesizate la Prefectura?

15 octombrie, 2014 - 04:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Toate asociatiile, fundatiile si societatile comerciale care au crese ori gradinite vor fi controlate, la sange, de reprezentanti ai Prefecturii Timis si ai altor institutii abilitate. Pe adresa Prefecturii Timis au fost depuse mai multe sesizari.

Prefectul de Timis, Eugen Dogariu a declarat ca exista informatii cum ca aceste crese si gradinite nu au autorizatii de functionare sau nu sunt acreditate de Ministerul Educatiei.

Vom verifica asociatiile, fundatiile si societatile comerciale care au activitati de crese si gradinite. Vom verifica modul in care isi desfasoara activitatea acestea. Sunt sesizari ca sunt probleme grave. Exista unitati de acest gen care nu sunt autorizate sau acreditate sa desfasoara invatamant prescolar.  Dorim sa verificam daca toata lumea e informata ca nu e acreditata sau autorizata. Sesizarile sunt din mai multe directii. Problema e de calitatea invatamantului”, a spus Dogariu.

Si after-school-urile din Timisoara au fost verificate de reprezentanti ai Prefecturii Timis, iar in urma controalelor li s-a recomandat unitatilor de invatamant sa nu mai semneze contracte cu persoane fizice autoriozate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...